XBLOG logo @2x

WD TV: Όπως λέμε Wonderful Device

Η Western Digital, μη θέλοντας να μείνει αποκλεστικά στο παιχνίδι του storage, έχει λανσάρει το WD TV, ένα media player που μπορεί να μη γεμίζει το μάτι, αλλά σίγουρα γεμίζει την τηλεόρασή σας χωρίς να αδειάσει την τσέπη σας. Με 95 ευρώ, αγοράζετε μια συσκευή που έχει έξοδο HDMI αλλά και RCA και δέχεται memory sticks ή σκληρούς δίσκους στις δύο υποδοχές USB. Η συσκευή είναι πολύ μικρή και διακριτική και ο αγοραστής μπορεί να διαλέξει από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, αρκεί να του αρέσει μόνο μαύρο χρώμα.

To WD TV αναγνωρίζει πολλά formats για video, audio και εικόνες, συμπεριλαμβανομένου και του «σπανιότερου» MKV και η εταιρία από τη μεριά της δείχνει να έχει διάθεση να αναβαθμίζει το firmware όποτε υπάρχει ανάγκη για καλύτερη υποστήριξη κάποιου format.

Για όσους ντύνονται συχνά πειρατές και όχι μόνο τις απόκριες, σε αντίθεση με άλλα media players, η συσκευή δεν αντιμετωπίζει θέμα με τους ελληνικούς υπότιτλους αρκεί να της περάσετε το νέο firmware, διαδικασία που διαρκεί 5 λεπτά.

Το WD TV δεν έχει εσωτερικό σκληρό δίσκο ή άλλης μορφής on-board storage, αλλά για τα λεφτά του είναι μια πολύ βολική συσκευή για γρήγορα και εύκολα αποτελέσματα στα 1080p.

WD TV

WD TV

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.