XBLOG logo @2x

Wadja: Απόκτησε το δικό σου Social Network!

Η Wadja Media, που βρίσκεται πίσω από το social networking site Wadja.com, ετοίμασε πρόσφατα την υπηρεσία “White Label Solution”, με την οποία οι εταιρίες μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους social network!

Η διαδικασία είναι απλή.

Η Wadja «ντύνει» την πλατφόρμα της με τα λογότυπα και τα χρώματα της εταιρίας και η εταιρία τη φιλοξενεί απλά στο site της. Η εταιρία δημιουργεί το επίσημο profile της, Labels με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες αλλά και τα θέματα που επιθυμεί, και το social περιβάλλον είναι έτοιμο για να υποδεχτεί τους χρήστες.

Οι χρήστες εισέρχονται σε ένα χώρο, όπου μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους profile και να παρακολουθούν τις πληροφορίες που θέλουν επιλεκτικά, χάρη στα Labels.

Για παράδειγμα, αν βρισκόμαστε στο profile της Apple, θα βρούμε διάφορα προϊόντα και νέα γύρω από την εταιρία, αλλά αν μας ενδιαφέρει μόνο το Label “MacBook”, θα κάνουμε follow μόνο αυτό. Έτσι οι πληροφορίες φτάνουν στον σωστό ενδιαφερόμενο. Ταυτόχρονα, στο Label αυτό θα βρούμε και άλλους χρήστες που μοιράζονται το ίδιο ενδιαφέρον και έτσι ξεκινάει μία συζήτηση γύρω από το συγκεκριμένο θέμα σε πραγματικό χρόνο.

Ο χρήστης πέρα από το να παρακολουθεί άλλα Labels, μπορεί να δημιουργήσει και τα δικά του. Μπορεί να θέσει privacy settings ανά Label, να επιλέξει να λαμβάνει feeds από Twitter, YouTube, Last.FM (πολύ σύντομα και από άλλες υπηρεσίες) για να παρακολουθεί ό,τι λέγεται εκείνη τη στιγμή για το θέμα που θέλει, να προσκαλέσει άλλους φίλους να συμμετέχουν στην συζήτηση, αλλά και πολλά άλλα.

Η “White Label Solution” είναι σε BETA έκδοση ακόμα, αλλά πολύ σύντομα θα το δούμε live. Υπάρχουν ήδη ενδιαφερόμενοι κυρίως από το χώρο του Τύπου και της Τηλεόρασης, που έχουν στήσει το δικό τους social network!

Εμείς το δοκιμάζουμε αυτή την περίοδο και προτείνουμε να κάνετε και εσείς το ίδιο. Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις για το iPhone μέσα από το widget της Wadja, κατευθείαν από το επίσημο profile του xblog (βλέπετε το widget δεξιά στο sidebar)!

Wadja

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.