XBLOG logo @2x

HOL: Βραβείο για το hol cloud στο συνέδριο InfoCom World

H hellas online απέσπασε το βραβείο cloud στο 14ο Διεθνές Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών Info-Com World για την ολοκληρωμένη υπηρεσία hol cloud για επιχειρήσεις που ξεκίνησε την εμπορική της διάθεση τον περασμένο Ιούνιο και ήδη χρησιμοποιείται από διψήφιο αριθμό πελατών της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο Διευθύνων Σύμβουλος της hellas online, Αντώνης Κεραστάρης, τόνισε ότι «Το hol cloud είναι η απάντηση στη σύγχρονη ανάγκη των εταιρικών πελατών για μια πιο αποτελεσματική επιχείρηση. Βασίζεται στη σύζευξη Τηλεπικοινωνιών & Πληροφορικής και παρέχεται από μια ελληνική εταιρία για πρώτη φορά ολοκληρωμένα στη χώρα μας. Η hellas online στηρίζει την Ελληνική επιχειρηματικότητα, επενδύοντας -παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον- συνεχώς σε υποδομές που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν απρόσκοπτα, με ευελιξία και με οικονομικό όφελος».

Το hol cloud είναι μια νέα, πρωτοποριακή ολοκληρωμένη υπηρεσία που βασίζεται στη σύζευξη της πληροφορικής με τις τηλεπικοινωνίες.

Με το hol cloud, οι επιχειρήσεις αποκτούν τη δυνατότητα να μισθώνουν πόρους υποδομής και υπολογιστικής ισχύος για να εξυπηρετούν τις ΙΤ ανάγκες τους, πληρώνοντας μόνο για τις υπηρεσίες που πραγματικά χρειάζονται και χρησιμοποιούν.

Ταυτόχρονα, οι επιχειρήσεις διασφαλίζουν τη συνολική τους κάλυψη, τόσο για τις υπηρεσίες πληροφορικής όσο και για τα τηλεπικοινωνιακά τους κυκλώματα πρόσβασης, από έναν και μόνον πάροχο με μία ενιαία σύμβαση υποστήριξης (end-to-end SLΑ) η οποία τους διασφαλίζει τη μέγιστη ποιότητα υπηρεσιών.

Στη φωτογραφία (από δεξιά) ο Διευθύνων Σύμβουλος της hellas online, Αντώνης Κεραστάρης, παραλαμβάνοντας το βραβείο cloud από τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου Κώστα Νόστη.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.