XBLOG logo @2x

Volkswagen Sirocco R: «Καλπάζει» με 265 άλογα

Η Volkswagen ανακοίνωσε την νέα γρήγορη έκδοση του Sirocoo, η οποία αναμένεται να βάλει φωτιά στους δρόμους! Κάτω από το καπό βρίσκουμε έναν αναβαθμισμένο 2.0 λιτρο TSI κινητήρα απόδοσης 265 ίππων με 35 κιλά ροπή (εφάμιλλα με του Audi S3). Το “κακό” είναι ότι η Volkswagen δεν εφοδίασε το μοντέλο με σύστημα τετρακίνησης, αφού η κίνηση μεταδίδεται αποκλειστικά στους μπροστά τροχούς είτε μέσω ενώ 6-τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου είτε μέσω του 6-τάχυτου DSG.

Τα πρώτα  100 χλμ/ώρα έρχονται σε 6,5 δευτερόλεπτα (6,4 με το DSG), ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα. Για να πατήσει το αυτοκίνητο καλύτερα στον δρόμο, η VW εφοδίασε το Scirocco R με νέα χαμηλότερη σκληρότερη ανάρτηση, καθώς και με ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης XDS. Αναβαθμισμένα είναι και τα φρένα, αφού μπροστά εφοδιάζεται με δίσκους 345 mm και 310 mm πίσω.

Εξωτερικά το αυτοκίνητο έγινε ακόμα πιο όμορφο και δυναμικό. Στο μπροστινό μέρος συναντάμε τον προφυλακτήρα με τις τεράστιες εισαγωγές αέρα, καθώς και φώτα LED. Τα νέα πλαϊνά σπόιλερ, οι μαύροι  καθρέπτες, οι διπλές απολήξεις των εξατμίσεων, ο νέος πίσω προφυλακτήρας, καθώς και η αεροτομή οροφής, αποκαλύπτουν τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Μέχρι να το δούμε στους ελληνικούς δρόμους, μπορείτε να απολαύσετε τις φωτογραφίες του νέου Volkswagen Sirocco R!

Volkswagen Sirocco R

Volkswagen Sirocco R

Volkswagen Sirocco R

Volkswagen Sirocco R

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.