XBLOG logo @2x

Vodafone: Δώρο Xbox 360 με αγορά Windows Phone 7 smartphone!

Τα δώρα για αγορές από τα καταστήματα Vodafone συνεχίζονται! Πρόσφατα ποστάραμε την προσφορά της Vodafone, που δίνει δώρο ένα φορητό DVD player με κάθε αγορά Nokia C7, πριν από λίγο λάβαμε νέα προσφορά!

Η νέα προσφορά της Vodafone είναι η εξής: Αποκτώντας ένα από τα αποκλειστικά Windows Phone 7 smartphones με σύνδεση στο πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone Unlimited 60, παίρνεις δώρο και το νέο Xbox 360 (Kinect Ready) με μνήμη 4 GB!

Επίσης, όσοι αγοράσουν το Samsung Galaxy Tab με σύνδεση στο Vodafone Mobile Broadband 10 GB, παίρνουν δώρο και μία τηλεόραση Samsung LCD 22 ιντσών!

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Vodafone:

Ακόμη πιο συναρπαστικά Χριστουγεννιάτικα δώρα, μόνο από τη Vodafone!

Και αυτά τα Χριστούγεννα ο Αϊ Βασίλης αλλάζει καριέρα…γιατί και φέτος τα καλύτερα δώρα τα φέρνει η Vodafone!

Τώρα, όλοι μπορούν να πάρουν δώρο το νέο ΧΒΟΧ 360 (Kinect Ready) με μνήμη 4GB, που προσφέρουν τα καταστήματα Vodafone, αποκτώντας ένα από τα αποκλειστικά Windows Phone 7 Smartphones με σύνδεση στο νέο πρόγραμμα Vodafone Unlimited 60 για να περάσουν αξέχαστα Χριστούγεννα γεμάτα διασκέδαση.

Επιπλέον, η Vodafone προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να πάρουν δώρο μία μοναδική τηλεόραση Samsung LCD 22’’ επιλέγοντας το Samsung Galaxy Tab, με σύνδεση στο Vodafone Mobile Broadband 10GB.

Τέλος, το εκπληκτικό φορητό DVD player με οθόνη 7’’ είναι διαθέσιμοo για όλους τους συνδρομητές της Vodafone που θα επιλέξουν το Smartphone Nokia C7 με σύνδεση στο νέο πρόγραμμα Vodafone Unlimited 60.

San-ta δώρα της Vodafone δεν θα βρεις πουθενά!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.