XBLOG logo @2x

Vodafone Mobile Broadband μόνο για τις ώρες που το χρειάζεσαι

Πρόσφατα κάποιοι φίλοι με ρώτησαν τι παίζει με τα πακέτα Mobile Broadband των εταιριών κινητής τηλεφωνίας και αν υπάρχει κάποιο ευέλικτο πακέτο για αυτούς που δεν χρειάζονται Mobile Broadband όλη την ώρα, αλλά το έχουν ανάγκη συγκεκριμένες ώρες, για παράδειγμα σε κάποιο ταξίδι ή κάπου-κάπου που θα χρειαστούν internet στο laptop ή το netbook τους ενώ βρίσκονται εκτός γραφείου και όχι σε χώρο με Wi-Fi.

Μιας και σκέφτομαι κι εγώ κάποια στιγμή να αγοράσω πακέτο Mobile Broadband, κάτι που για την ώρα δεν είναι κάτι που μου χρειάζεται για πολλές ώρες, έριξα μια ματιά στα sites των τριών εταιριών και είδα τα πακέτα που διαθέτουν στην αγορά:

Η μόνη εταιρία που παρέχει ευέλικτο mobile broadband είναι η Vodafone, με το πακέτο Vodafone Mobile Broadband on Demand που ανακοίνωσε στις 12 Οκτωβρίου, το οποίο δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέγουν το χρόνο σύνδεσης όπου και όποτε το χρειάζονται.

Όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση:

Το Vodafone Mobile Broadband on Demand προσφέρει ευρυζωνική ασύρματη πρόσβαση στο internet, μέσω του δικτύου τρίτης γενιάς της Vodafone. Το πρωτοποριακό και φιλικό web περιβάλλον της υπηρεσίας δίνει απόλυτο έλεγχο του χρόνου πρόσβασης, αλλά και τη δυνατότητα επιλογής του τρόπου πληρωμής της υπηρεσίας. Έτσι, μπορεί κάποιος να συνδεθεί άμεσα επιλέγοντας χρέωση είτε μέσω scratch card, είτε μέσω χρέωσης κινητού Vodafone, είτε σύντομα μέσω χρέωσης της πιστωτικής του κάρτας.

Το Vodafone Mobile Broadband on Demand διατίθεται σε δύο (2) διαφορετικά πακέτα σύνδεσης:

  1. Connection Pack, αξίας 19€, που περιλαμβάνει την κάρτα SIM και οδηγίες χρήσης της υπηρεσίας
  2. Promo Pack, αξίας 49€ για όσους δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό σύνδεσης και περιλαμβάνει εκτός από την κάρτα SIM και τις οδηγίες χρήσης και ένα ασύρματο USB modem Κ3565 με ταχύτητες σύνδεσης έως 3.6 Μbps.

Και τα δύο πακέτα σύνδεσης παρέχουν τις πρώτες 10 ημέρες σύνδεσης στο internet δωρεάν!

Οι επιλογές χρόνου πρόσβασης που παρέχονται, είναι οι ακόλουθες:

  • 2 ώρες με κόστος 3,5€
  • 8 ώρες με κόστος 7€
  • 24 ώρες με κόστος 10€
  • 48 ώρες με κόστος 14€

Το Vodafone Mobile Broadband on Demand αποτελεί την ιδανική λύση για όσους θέλουν περιστασιακή πρόσβαση στο internet, όπου κι αν βρίσκονται, όποτε εκείνοι επιλέξουν και χρέωση ανάλογα με το χρόνο σύνδεσης!

Σημείωση: Oι τιμές περιλαμβάνουν και όλους τους αναλογούντες φόρους (ΦΠΑ 19% και τέλη κινητής τηλεφωνίας 12%).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.