XBLOG logo @2x

“Κοκκίνισαν” μεγάλα ελληνικά site για χάρη της Vodafone

Χθες η Vodafone παρουσίασε τα νέα προγράμματα Vodafone RED με τα οποία μπορεί κανείς να έχει λεπτά ομιλίας και SMS προς όλα τα δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, μαζί με MB-GB για πλοήγηση στο ίντερνετ.

Σήμερα η αρχική σελίδα μερικών από τα μεγαλύτερα ελληνικά ενημερωτικά site “κοκκίνισε” προκαλώντας έκπληξη στους αναγνώστες, σε άλλους θετική, σε άλλους αρνητική.

Το καταγράφω σε αυτό το post μιας και -αν δε κάνω λάθος- πρόκειται για μία κίνηση – διαφημιστική καμπάνια που συναντάμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δηλαδή να αλλάξουν εντελώς τα χρώματα των site και να “κοκκινίσουν” εντελώς οι αρχικές σελίδες των site όπου τρέχει η καμπάνια.

Sites που σήμερα Πέμπτη ήταν εντελώς κόκκινες οι κεντρικές τους σελίδες: In.gr, News247.gr, Newsbomb.gr, Newsit.gr, Pathfinder.gr, Skai.gr, Sport24.gr, Tanea.gr, Tovima.gr, Megatv.com.

Είναι άγνωστο αν αυτό το “κοκκίνισμα” στις κεντρικές σελίδες θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, ωστόσο μπορείτε να δείτε πώς έγιναν οι κεντρικές σελίδες των site στα screenshot που ανέβασα σε αυτό το post.

Vodafone Newsit.gr

Vodafone Pathfinder.gr

Vodafone Skai.gr

Vodafone Sport24.gr

Vodafone TaNea.gr

Vodafone ToVima.gr

Vodafone Mega

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.