XBLOG logo @2x

Καρτοκινητό Vodafone: Αλλαγές σε υφιστάμενα πακέτα και υπηρεσίες

Η Vodafone ανακοινώνει ότι από 25 Μαΐου 2016 παύει την εμπορική διάθεση του πακέτου που προσφέρει 100 SMS προς όλα τα δίκτυα με κόστος 3€ στο Καρτοκινητό Vodafone. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafone που πραγματοποιούν ανανέωση αξίας από 10€ και άνω και λαμβάνουν αυτόματα τον συνδυασμό πακέτων των 200 λεπτών προς όλα τα δίκτυα με 5€ και 100 SMS προς όλα τα δίκτυα με χρέωση 3€, από τις 25 Μαΐου θα σταματήσουν να λαμβάνουν αυτόματα το πακέτο των 100 SMS προς όλα τα δίκτυα σε ανανεώσεις από 10€.

Όσοι συνδρομητές ενεργοποιήσουν το πακέτο μέχρι και τις 25 Μαΐου θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις παροχές του πακέτου μέχρι και την ημερομηνία λήξης χωρίς τη δυνατότητα επιπλέον αγοράς ή αυτόματης ανανέωσης του πακέτου. Οι συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafοne μπορούν να ενημερώνονται για τα εμπορικά διαθέσιμα πακέτα που μπορούν να ενεργοποιήσουν από το Vodafone.gr καθώς και από το 1252.

Επιπλέον, από 26 Απριλίου 2016 καταργεί τα επιπρόσθετα πακέτα του Καρτοκινητού Vodafone που προσφέρουν «150 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας», για 1 μήνα με χρέωση 3€ και «300ΜΒ για internet από το κινητό», για 1 μήνα με χρέωση 3€. Τέλος, από 26 Μαΐου 2016 τροποποιείται η χρέωση της υπηρεσίας Friends & Family που είναι διαθέσιμη στο Καρτοκινητό Vodafone. Συγκεκριμένα, η χρέωση της υπηρεσίας για τους συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafοne που είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία Friends & Family μεταβάλλεται από €0,01 το λεπτό σε €0,02 το λεπτό για κλήσεις προς τους 2 επιλεγμένους αριθμούς Vodafοne. Ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης και το βήμα χρέωσης παραμένει το 1 λεπτό.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.