XBLOG logo @2x

Vodafone Joy 845, Το φθηνότερο Android smartphone

Το νέο Vodafone Joy 845 λανσάρει η Vodafone, το οποίο είναι το φθηνότερο smartphone που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά με το λειτουργικό Android της Google, με την τιμή λιανικής του να είναι μόλις 109,90 ευρώ!

Με το Vodafone Joy 845 η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές, συνδρομητές συμβολαίου αλλά και καρτοκινητής, να ζήσουν την εμπειρία του internet στο κινητό τους, να είναι σε επαφή με τους φίλους τους μέσω των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης (Facebook κλπ), να είναι συνδεδεμένοι με το email τους, να έχουν GPS, και γενικά να επωφεληθούν από τις δυνατότητες ενός smartphone.

Το Vodafone Joy 845 δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να προσαρμόσει σύμφωνα με τις ανάγκες του την αρχική οθόνη, τοποθετώντας φακέλους, widgets, αγαπημένες επαφές, συντομεύσεις και εφαρμογές Αndroid όπως επιθυμεί.

Επιπλέον, με λεπτό και συμπαγή σχεδιασμό, το Vodafone Joy 845 διαθέτει πλούσια τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το 3G/HSDPA δίκτυο που υποστηρίζει, την οθόνη 2.8” με ανάλυση QVGA (240 x 320), την κάμερα 3.2 Megapixels, το Wi-Fi 802.11 b/g, το Bluetooth 2.1, ενώ διαθέτει A-GPS και υποδοχή για εξωτερική κάρτα μνήμης MicroSD.

Το Vodafone Joy 845 προσφέρεται δωρεάν με σύνδεση σε όλα τα προγράμματα Vodafone Unlimited με Internet.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.