XBLOG logo @2x

Vodafone 858 Smart, Οικονομικό smartphone για όλους

Η Vodafone ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα του Vodafone 858 Smart, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές να αποκτήσουν το δικό τους smartphone, αφού το συγκεκριμένο κοστίζει μόλις 129 ευρώ!

Οι εποχές που για να αγοράσει κανείς ένα πλήρες smartphone έπρεπε να πληρώσει 500 ή 600 ευρώ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, πλέον μπορεί κανείς να βρει στην αγορά smartphones προσιτά αλλά και ακριβά, οι κατασκευαστές έχουν καταλάβει ότι αρκετός κόσμος πλέον δεν μπορεί να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη για να αγοράσει ένα ακριβό κινητό, γι΄αυτό και τα οικονομικά smartphone που διατίθενται στην αγορά είναι αρκετά και συνεχώς βλέπουμε να βγαίνουν και καινούρια προσιτά μοντέλα.

Το Vodafone 858 Smart προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία στον κόσμο του Mobile Internet διαθέτοντας ποικιλία εφαρμογών, πλοήγηση, εύκολη πρόσβαση στα Social Networks και πολυμέσα, και όλα αυτά σε ένα τέλειο πακέτο και σε μοναδική τιμή.

Το Vodafone 858 Smart θα διατίθεται σε ποικιλία εντυπωσιακών χρωμάτων και σχεδίων. Επιπλέον, οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν στο κινητό τους τηλέφωνο το δικό τους προσωπικό χαρακτήρα, δημιουργώντας και παραγγέλνοντας στο vodafone.gr τα δικά τους μοναδικά καλύμματα που ταιριάζουν στο προσωπικό τους στυλ και τη διάθεσή τους.

Χάρη στην έκδοση του Android 2.2, οι καταναλωτές θα έχουν την πλήρη εμπειρία του Android, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών του Android Market, Gmail, Google Maps και του Google Talk. Το Vodafone 858 Smart διαθέτει ακόμα κάμερα 2 Megapixel, οθόνη αφής capacitive 2.8 ιντσών και φυσικά συνδεσιμότητα μέσω 3G, Wi-Fi και bluetooth.

Επίσης, η ομάδα σχεδίασης της Vodafone δημιούργησε την αρχική οθόνη της συσκευής ώστε να διαθέτει προ-εγκατεστημένες εφαρμογές και προγράμματα, όπως Facebook, Twitter, Email, Vodafone Music και τέλος, το «Updates» widget, το οποίο παρέχει στους πελάτες εύκολη πρόσβαση στις κυριότερες εφαρμογές του Android Market και σε άλλες υπηρεσίες.

Το Vodafone 858 Smart θα διατίθεται στην ελληνική αγορά από τις αρχές Ιουνίου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.