XBLOG logo @2x

Vodafone: Πληθυσμιακή κάλυψη που αγγίζει το 100%

Η υψηλής ποιότητας επικοινωνία, που παρέχει η Vodafone μέσα από ένα δυναμικά εξελισσόμενο δίκτυό, με κάλυψη που αγγίζει το 100% του πληθυσμού αποτελεί και το θέμα της καινούργιας διαφημιστικής καμπάνιας της Vodafone. Με κεντρικό μήνυμα «Αξεπέραστη ποιότητα επικοινωνίας. Πληθυσμιακή κάλυψη που αγγίζει το 100%. Ένα δίκτυο. Απεριόριστες δυνατότητες», η Vodafone επικοινωνεί με ανθρώπινο, σύγχρονο και δυναμικό τρόπο την αξιοπιστία που παρέχει το δίκτυo της, τόσο σε επίπεδο ποιότητας όσο και σε επίπεδο κάλυψης.

Μέσα από δυνατές, καθημερινές εικόνες και με τον ήχο του Shine από τους Cyanna, τη νέα μουσική της Vodafone, όλος ο κόσμος έρχεται κοντά μέσα από τη δυναμική και την αξιοπιστία που του παρέχουν το δίκτυο και οι υπηρεσίες της Vodafone.

Η Vodafone, πιστή στη δέσμευσή της για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πελάτες της και οδηγώντας τις εξελίξεις στην ελληνική αγορά, πρόσφατα αναβάθμισε το ευρυζωνικό της δίκτυο, παρέχοντας πρώτη στους πελάτες της ταχύτητες HSPA+ (High Speed Packet Access), με μέγιστη ονομαστική ταχύτητα λήψης δεδομένων 21,6 Mbps και αποστολής 5,7 Mbps, μέσω της αποκλειστικής συσκευής USB stick Vodafone Κ4505.

Η αξιοπιστία του δικτύου και η παροχή πλήρους επικοινωνιακής κάλυψης αποτελεί για την Vodafone προτεραιότητα και για αυτό πρωταρχικός στόχος της εταιρείας αποτελεί η διαρκής εξέλιξη και αναβάθμιση των υποδομών και υπηρεσιών της.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.