XBLOG logo @2x

Vodafone: Κλήσεις από το εξωτερικό με εθνική χρέωση

Αξιοποιώντας την διεθνή παρουσία της, η Vodafone γίνεται η μοναδική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα που καταργεί τα κόστη περιαγωγής (roaming) και δίνει τη δυνατότητα σε όσους ταξιδεύουν στην Ευρώπη να χρησιμοποιούν ελεύθερα το κινητό τους από το εξωτερικό, απολαμβάνοντας εθνικές χρεώσεις!

Συγκεκριμένα, για όλους τους συνδρομητές του Vodafone Passport που θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη από σήμερα 1η Ιουλίου μέχρι και 31 Αυγούστου, καταργείται το τέλος κλήσης (0,80 € ανά κλήση) ώστε να καλούν από όλα τα συνεργαζόμενα ευρωπαϊκά δίκτυα με εθνική χρέωση, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση για όλο το καλοκαίρι! Έτσι θα έχουν τη δυνατότητα να μιλούν περισσότερο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα στην Ελλάδα και να μοιράζονται μαζί τους όλες τις εμπειρίες του ταξιδιού τους!

Η ενεργοποίηση της προσφοράς γίνεται εντελώς δωρεάν, με μία κλήση από Vodafone κινητό στο 1333 για τους συνδρομητές συμβολαίου ή καρτοκινητής και στο 1399 για τους συνδρομητές Επαγγελματικών Προγραμμάτων, ενώ ενεργοποιήσεις πραγματοποιούνται και στα καταστήματα Vodafone.

Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει μία νέα ολοκληρωμένη λύση επικοινωνίας, το Vodafone Europe, που απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες που έχουν επαφή με το εξωτερικό και ταξιδεύουν συχνά. Προσφέρει εθνικές χρεώσεις για διεθνείς κλήσεις, κλήσεις περιαγωγής και μετάδοση δεδομένων στο εξωτερικό, με το αντίτιμο ενός επιπρόσθετου, στο πρόγραμμα χρήσης τους, μηνιαίου παγίου. Συγκεκριμένα:

  1. Το Vodafone Europe Voice, με 18 € το μήνα, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες να πραγματοποιούν κλήσεις από την Ελλάδα προς 38 χώρες της Ευρώπης με εθνική χρέωση. Ακόμα, όταν βρίσκονται στην Ευρώπη (δίκτυα Vodafone Europe) μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις εντός ΕΕ με εθνική χρέωση και να δέχονται κλήσεις εντελώς δωρεάν.
  2. To Vodafone Europe Data, με 70 € το μήνα, δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να χρησιμοποιούν το Vodafone Mobile Broadband με εθνικές χρεώσεις και στο εξωτερικό στα δίκτυα Vodafone Europe. Έτσι μπορούν να καταναλώνουν στο εξωτερικό τον δωρεάν όγκο δεδομένων του προγράμματος χρήσης τους (έως 1 GB), αλλά και να απολαμβάνουν εθνικές χρεώσεις πέραν του δωρεάν όγκου δεδομένων τους μέχρι 1 GB συνολικά.

Δίκτυα Χρήσης Προγραμμάτων

  • Δίκτυα Vodafone Passport: Τα δίκτυα Vodafone σε Αλβανία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Μάλτα, Μ. Βρετανία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Τσεχία, Τουρκία και επιπλέον τα παρακάτω δίκτυα ανά χώρα: Αυστρία Mobilkom, Βέλγιο Proximus, Βουλγαρία Mobiltel, Γαλλία SFR, Δανία TDC, Ελβετία Swisscom, Εσθονία Elisa, Ισλανδία Og- Vodafone, Κύπρος Cyta-Vodafone, Λετονία Bite, Λιθουανία Bite, Λιχτενστάιν Mobilkom, Λουξεμβούργο Lux, Νορβηγία Telenor, Πολωνία Polkomtel, Σλοβακία Orange, Σλοβενία Simobil, Σουηδία Telenor, Φιλανδία Elisa
  • Δίκτυα Vodafone Europe: Tα δίκτυα Vodafone σε Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδία, Αγγλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Τσεχία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Μάλτα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.