XBLOG logo @2x

Vivo Xplay5: Το πρώτο κινητό με 6GB μνήμη RAM

Η Vivo έγινε η πρώτη εταιρία στον κόσμο που ανακοίνωσε smartphone με 6 GB μνήμη RAM, το Vivo Xplay5! Το κινητό έρχεται σε δύο εκδόσεις, μία με 6 GB RAM και Snapdragon 820 chipset με τετραπύρηνο επεξεργαστή, και μία ακόμη με 4 GB RAM και Snapdragon 652 με οκταπύρηνο επεξεργαστή.

Και οι δύο παραλλαγές του Vivo Xplay5 διαθέτουν οθόνη με κυρτές άκρες. Η οθόνη είναι τεχνολογίας Super AMOLED, μεγέθους 5,43 ιντσών, ανάλυσης Quad HD και προστατεύεται από το Gorilla Glass. Μέσα στο Xplay5 βρίσκουμε 128 GB χωρητικότητα, 16-megapixels κάμερα με Phase Detection Auto Focus, 8-megapixels selfie κάμερα, υποδοχή για 2 SIM και 3,600 mAh μπαταρία με ταχεία φόρτιση.

Η ναυαρχίδα της Vivo τρέχει το Android 6.0 Marshmallow και ενσωματώνει το γραφικό περιβάλλον της. Το σώμα της είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και υπάρχει επίσης ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος που μπορεί να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο σε 0,4 δευτερόλεπτα.

Θα κυκλοφορήσει σε χρυσό και ροζ χρώμα με λευκό χρώμα στο μπροστινό μέρος. Η έκδοση με 6GB RAM και Snapdragon 820 θα κοστίζει 4288 γουάν (περίπου €600) και η έκδοση με 4GB και Snapdragon 652 γουάν (€520). Θα λανσαριστεί σύντομα στη Κίνα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.