XBLOG logo @2x

Viva: Online τηλεφωνικό κέντρο και κλήση αριθμών 801 & 800 από όλα τα κινητά, για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Δύο νέες καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες το Viva!, το οποίο ξεκίνησε και τη λειτουργία εταιρικού blog, όπου με ένα κλικ στο viva.gr/blog μπορείτε να διαβάσετε posts από τα στελέχη της εταιρίας (από τα πρώτα εταιρικά blog στην Ελλάδα, σημαντικό). Πάμε στις υπηρεσίες: Η πρώτη είναι ότι για πρώτη φορά τα Viva νούμερα 801 και 801 μπορούν να κληθούν από κινητά και των τριών δικτύων στη χώρα μας, ενώ η δεύτερη σας δίνει τη δυνατότητα να στήσετε online τηλεφωνικό κέντρο χωρίς εξοπλισμό!

801 και 800 από κινητό τηλέφωνο

Για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια κινητής τηλεφωνίας, μπορείτε να αποκτήσετε δικά σας νούμερα 801 και 800 που μπορούν να κληθούν και από κινητό (αλλά και 211, 231, 700, συν άλλες 11 περιοχές)!

Μετά από 2 χρόνια επίπονων προσπαθειών και επίμονων διαπραγματεύσεων, τα εταιρικά νούμερα των σειρών 801 (μη γεωγραφικοί αριθμοί αστικής χρέωσης) και 800 (ατελούς χρέωσης) του Viva μπορούν να κληθούν από όλα τα κινητά τηλέφωνα στην Ελλάδα (Wind, Cosmote, Vodafone).

Μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας νούμερο από το Viva ή να μεταφέρετε το νούμερο σας στο Viva με φορητότητα, και να αποκτήσετε έτσι μία πλήρη σειρά υπηρεσιών δωρεάν με κάθε Viva Number.

VoIP για να μιλάτε φθηνά με όλο τον κόσμο, και δωρεάν με άλλους Viva users
Fax2Mail για να λαμβάνετε τα Fax στο email σας και να στέλνετε fax από τον υπολογιστή σας
FollowMe για να σας ακολουθεί το νούμερό σας όπου εσείς βρίσκεστε
VoiceMail για να παίρνετε τα μηνύματα του τηλεφωνητή στο email σας

Online τηλεφωνικό κέντρο χωρίς εξοπλισμό

Με κάθε Viva Number, οποιασδήποτε σειράς, μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν το δικό σας τηλεφωνικό κέντρο μέσα σε λίγα λεπτά!

  • Τηλεφωνικά Μενού Επιλογών (IVRs)
    Με τα τηλεφωνικά μενού, όσοι σας καλούν ακούν ένα μενού επιλογών και πατώντας το κατάλληλο πλήκτρο στο τηλέφωνο τους μπορούν να συνδεθούν με το τηλέφωνο που εσείς ορίζετε. Για να δείτε πώς περίπου θα λειτουργεί για τους πελάτες σας, καλέστε 801 300 3356 (αστική χρέωση). Εκεί θα ακούσετε ένα demo τηλεφωνικό μενού.
  • Oυρές αναμονής κλήσεων (Call Center Queues)
    Με τις ουρές αναμονής κλήσεων μπορείτε να οργανώσετε το call center της επιχείρησής σας. Μπορείτε δηλαδή να έχετε τηλεφωνικό νούμερο εξυπηρέτησης των πελατών σας όπου όταν σας καλέσουν περισσότεροι πελάτες από όσους μπορείτε εξυπηρετήσετε (για παράδειγμα σας καλούν 10 πελάτες, αλλά έχετε μόνο 2 εκπροσώπους να απαντούν τις γραμμές), οι πελάτες σας θα μπουν σε ουρά αναμονής, όπου θα ακούν τη σειρά τους, το μέσο χρόνο αναμονής, θα έχουν την δυνατότητα να σας αφήσουν μήνυμα ώστε να τους καλέσετε αργότερα κλπ. Για να δείτε πως θα λειτουργεί περίπου για τους πελάτες σας, μπορείτε να καλέσετε 801 300 3545 (αστική χρέωση) και να ακούσετε ένα demo Queue.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και όλες τις Viva υπηρεσίες μπορείτε να βρείτε στο www.viva.gr!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.