XBLOG logo @2x

Viva! Numbers: Πάρτε τηλεφωνικό νούμερο και κάντε το ό,τι θέλετε!

Τώρα το Viva! δίνει τη δυνατότητα  σε Ιδιώτες και Εταιρίες να αποκτήσουν  σε 1 λεπτό μέσα από το www.viva.gr δικό τους νούμερο μέσω της υπηρεσίας Viva! Numbers και να το χρησιμοποιήσουν από την ίδια κιόλας στιγμή για ένα σύνολο από υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, μπορούν να χρησιμοποιούν το ίδιο νούμερο για…

  • Viva! VοIP: Δεχτείτε κλήσεις στο Viva Number σας, και πραγματοποιήστε κλήσεις σε όλο τον κόσμο με φθηνότερες χρεώσεις και υψηλή ποιότητα.
  • Viva! Fax2Mail: Ο χρήστης μπορεί να λαμβάνει Fax στο e-mail του και να στέλνει Fax από τον υπολογιστή του.
  • Viva! FollοwMe: Για την εκτροπή των κλήσεων σε οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, σε Ελλάδα και εξωτερικό.
  • Viva! VoiceMail: Τηλεφωνητής 3ης γενιάς που στέλνει τα μηνύματα του τηλεφωνητή στο email σας, σε μορφή MP3.

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα μετατροπής αριθμού άλλου παρόχου σε Viva! Number, με χρήση της υπηρεσίας φορητότητας.

Μπορείτε να επιλέξετε νούμερο που ξεκινάει με 211 ή 231 σε όποια περιοχή της Ελλάδας ή του εξωτερικού και αν βρίσκεστε. Αν επιλέξετε κάποιο από τα τυχαία Viva! Numbers που σας προτείνει το site θα σας κοστίσει μόλις 1 ευρώ/μήνα, ενώ η χρέωση είναι 1,5 ευρώ/μήνα αν επιλέξετε να φτιάξετε ένα δικό σας νούμερο, ξεκινώντας πάντα από 211 ή 231.

Εμείς στο xblog.gr πήραμε ήδη το νουμεράκι μας (211 780 7800), το οποίο χρησιμοποιούμε ως τηλεφωνητή για να λαμβάνουμε τα ηχητικά μηνύματα στο email μας από όποιον από εσάς βαριέται να μας γράψει και προτιμάει να μας τα πει!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.