XBLOG logo @2x

Villa Mercedes weekly & special events

Villa Mercedes

Με νέα πάρτι το Villa Mercedes είναι έτοιμο για την καλοκαιρινή σεζόν 2008! Όσοι περάσετε το καλοκαίρι στην Αθήνα κάθε ημέρα της εβδομάδας υπάρχει ένα special event για να περάσετε super! Συγκεκριμένα η Δευτέρα ανήκει στους R’n’B fans με το πάρτι “Don΄t tell my Booker” με τον Dj Young στα decks, MC by Eva και από τις 5 Μαίου special guest τον Νίκο ‘Nivo’ Βουρλιώτη!

Κάθε Τρίτη το Villa Mercedes κατακλύζεται από celebrities αφού τα decks αναλαμβάνει η Ναταλία Γερμανού για ένα dj set γεμάτο εκπλήξεις! It΄s a secret…

Τις Τετάρτες παίζει μουσική ο dj John John, με εξαίρεση κάποια special events που γίνονται κατά καιρούς, όπως release party μουσικών συλλογών κλπ. Την Πέμπτη το Villa Mercedes έχει “Stardust” με τον Θέμη Γεωργαντά να επιλέγει τη μουσική. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο τον κόσμο ξεσηκώνει ο dj Gigli, με mainstream μουσικές επιλογές.

Κάθε Κυριακή το καλύτερο dance πάρτι της Αθήνας είναι το “Sunday Spa: Treatment for your senses” με τον Βασίλη Τσιλιχρήστο να μιξάρει νέα και παλαιότερα dance tracks! Εξαίρεση αποτελεί το event που θα γίνει την Κυριακή 4 Μαϊου με special guest τον David Vendetta, έναν από τους πιο ανερχόμενους djs της dance σκηνής, δημιουργό του dance anthem “Unidos Para la musica”, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του single “Bleeding Heart”, με φωνητικά από τη Rachel Starr!

Τέλος την Τετάρτη 7 Μαϊου 2008 θα πραγματοποιηθεί το official release party της συλλογής “Miami Contact 08” των Βασίλη Τσιλιχρήστου και Αλέξανδρου Χριστόπουλου, με τα 12 κορυφαία club tracks που ξεχώρισαν στο φετινό Winter Music Conference στο Μαϊάμι! Μη το χάσετε!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.