XBLOG logo @2x

Villa Mercedes opening

Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος εγκαινιάζει την Πέμπτη 19 Απριλίου το Villa Mercedes, δημιουργώντας ένα εντελώς ξεχωριστό concept, που σίγουρα θα αποτελέσει ένα από τα πιο εντυπωσιακά newcomer για την άνοιξη / καλοκαιρι 2007, στον ριζικά αναδιαμορφωμένο χώρο του Αριστερά Δεξιά στην Πειραιώς, σε 2 διαφορετικά επίπεδα:

– Το Coctail Bar / Restaurant στην καταπράσινη αυλή σε misty air αποχρώσεις και εντυπωσιακούς 3D καθρέπτες! Το restaurant για ακόμα μια φορά ξεχωρίζει σε άποψη και στυλ με Meditasian cuisine, έναν συνδυασμό Μεσογειακής και Ασιατικής κουζίνας με στοιχεία από Ελλάδα, Γαλλία, αλλά και Ιαπωνία, Κίνα και Ταϊλάνδη, με chef τον Παύλο Σάφτη.

– Το Club σε λευκές αποχρώσεις με bitter chocolate dance floor, τριγωνικά bar, stylish μπρεζιέρες και ολόλευκες κουρτίνες..

Ηighlight του Villa Mercedes αναμένεται να είναι o εσωτερικός κρεμαστός κήπος με τους τεράστιους κορμούς και τα καταπράσινα φύλλα που δημιουργούν μια άκρως εξωτική ατμόσφαιρα… Τη διακόσμηση επιμελήθηκε ο Θανάσης Kουτσάγιας, ενώ η ομάδα του του Villa Mercedes αποτελεί έναν συνδυασμό από το Mercedes Club (Γλυφάδα), το Cafe Mercedes (Κεφαλάρι) και το Bondage (Κολωνάκι).

Το Villa Mercedes θα λειτουργεί καθημερινά με resident τον Dj Gigli, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν διάφορα parties που θα γίνουν με special guests DJs. Αρχικά το opening είχε ανακοινωθεί για την Πέμπτη 12 Απριλίου, όπως έμαθα το opening τελικά θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Απριλίου.

Villa Mercedes: Ανδρόνικου & Τζαφέρη 11, Αθήνα [χάρτης]
Restaurant: 210 3422606 / Cocktail Bar: 210 3422886

Το πιο πιθανό είναι να μη μπορέσω να πάω στο opening, αλλά λογικά σύντομα θα περάσω για ένα ποτάκι, οπότε αναμείνατε εντυπώσεις και φωτογραφίες. Μου φαίνεται περίεργο που μετά από πολλά χρόνια μαγαζί του Τσιλιχρήστου δε θα βρίσκεται στην παραλιακή δίπλα στη θάλασσα, αλλά πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.