XBLOG logo @2x

Vertu Aster Chevron: Το νέο smartphone με τιτάνιο και ζαφείρι

Η Vertu είναι μια εταιρία που προέρχεται από την Nokia και είναι γνωστή χάρη στα πανάκριβα smartphones που μόνο λίγοι Άραβες μπορούν να αγοράσουν. Αν και μέχρι τώρα είχε κινητά που κοστίζουν όσο ένα καινούργιο αυτοκίνητο, τώρα ανακοίνωσε ένα πιο… προσιτό. Ο λόγος για το Vertu Aster Chevron, το οποίο παραμένει απλησίαστο, ωστόσο είναι το οικονομικότερο της εταιρίας.

Το Vertu Aster Chevron ακολουθεί την σχεδιαστική φιλοσοφία της σειράς Aster. Το σασί του είναι κατασκευασμένο από το ανθεκτικό τιτάνιο τύπου 5 και στο πίσω μέρος έχει επένδυση από ένα υπερανθεκτικό ύφασμα το οποίο παράγεται στην Ιταλία και θα διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα (μαύρο, μπλε και ροζ). Το κινητό συναρμολογείται κομμάτι-κομμάτι στην Αγγλία.

Το hardware του κινητού δεν εντυπωσιάζει, όμως παραμένει καλό. Το Aster Chevron έρχεται με 4,7-ιντσών full HD οθόνη, Snapdragon 801 chipset, 2 GB μνήμη RAΜ, 64 GB χωρητικότητα, 13-megapixels κάμερα και μπαταρία χωρητικότητας 2,275 mAh. Αξιοσημείωτη είναι η προστασία της οθόνης από ζαφείρι για να μην γρατζουνιέται.

Τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android 5.1 Lollipop το οποίο εξοπλίζεται με το γραφικό περιβάλλον και τις εφαρμογές της Vertu. Θα κυκλοφορήσει με τιμή $4200.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.