XBLOG logo @2x

Vernee Thor: Στα €106 με 5″ οθόνη, 3GB RAM και Android 6.0

Όσοι θέλετε να αποκτήσετε ένα καλό Android smartphone, όμως δεν θέλετε να βάλετε βαθιά το χέρι στη τσέπη, θα πρέπει σίγουρα να κοιτάξετε και την σημερινή επιλογή του XBLOG.GR: το Vernee Thor. Το Thor το βρήκαμε στο online κατάστημα του GearBest σε τιμή “χώμα,” μόλις €106.

“Πόσο καλό μπορεί να είναι ένα κινητό που κοστίζει €100” μπορείτε να αναρωτιέστε. Το Vernee Thor λοιπόν έχει βαθμολογηθεί από 79 χρήστες με 4.8/5 στο GearBest και αυτό επειδή διαθέτει 5-ιντσών HD οθόνη, οκταπύρηνο επεξεργαστή 64-bit χρονισμένο στα 1.3GHz (MediaTek MTK6753), 16 GB χωρητικότητα και 3 GB μνήμη RAM – κάτι εντελώς σπάνιο για κινητά σε αυτή τη τιμή. Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημά του είναι ότι έρχεται με το Android 6.0 Marshmallow προ-εγκατεστημένο, μαζί με τις υπηρεσίες της Google (Play Store, Play Music κτλ).

Vernee Thor

Το Vernee Thor διαθέτει ακόμη Corning Gorilla Glass 3 για προστασία στην οθόνη, 2.800 mAh μπαταρία, αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την κάμερα ο οποίος είναι μάλιστα ταχύτερος από τον ανταγωνισμό, 4G συνδεσιμότητα, υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD με χωρητικότητα έως 128 GB, 13-megapixels κύρια κάμερα με flash και 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα για καλές selfies.

Μπορείτε να δείτε πόσο γρήγορα ξεκλειδώνει το Thor μέσω του αισθητήρα αποτυπωμάτων στο παρακάτω βίντεο:

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το Thor έχει FM ραδιόφωνο και υποδοχή για δύο κάρτες SIM. Όπως είπαμε και στην αρχή, θα το βρείτε στο gearbest.com με κόστος $119.99, το οποίο μεταφράζεται σε €106. Είναι διαθέσιμο σε μαύρο και ασημί χρώμα και αποστέλλεται παντού με δωρεάν μεταφορικά.

Αξίζει να κοιτάξετε επίσης και το Ulefone Future το οποίο κοστίζει τα διπλά λεφτά (περίπου €215), όμως διαθέτει bezel-less οθόνη και 4 GB RAM!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.