XBLOG logo @2x

Valentine΄s Day: Cocktails το Uber, DUO και σαμπάνια το Taxibeat

Μέρα του Αγίου Βαλεντίνου αύριο και Uber και Taxibeat έχουν ετοιμάσει τις δύο ξεχωριστές δικές τους ενέργειες ενόψει αυτής της ημέρας…

Cocktails in a box από το Uber

Το Uber ξεφεύγει από τα λούτρινα αρκουδάκια και τα σοκολατάκια και κερνάει τους χρήστες του εορταστικά πακέτα Love Me Tender, μέσα στα οποία περιέχονται τα απαραίτητα συστατικά για τη δημιουργία 2 εορταστικών κοκτέιλ για εσάς και το αμόρε σας.

Τα κοκτέιλ προέρχονται από την DrinkWorks και το κάθε πακέτο περιλαμβάνει ένα μπουκάλι Martini Prosecco, σιρόπι φρούτων του πάθους, δύο ποτήρια σαμπάνιας, μεζούρα, αναδευτήρες και την αυθεντική συνταγή.

Για να παραλάβεις το πακέτο σου δεν έχεις παρά να ανοίξεις το Uber app στο κινητό σου σήμερα μεταξύ 5 και 7 το απόγευμα, να σύρεις το slide δεξιά και να επιλέξεις το ποτηράκι της σαμπάνιας. Θα δεις το πλησιέστερο σέικερ στο χάρτη, θα επιλέξεις “καθορισμός τοποθεσίας παραλαβής” για να παραγγείλεις το πακέτο των κοκτέιλ.

Το πακέτο των κοκτέιλ θα σου παραδώσει ο οδηγός του Uber ταξί μετά από λίγα λεπτά εντελώς δωρεάν.

Taxibeat Duo Valentines PackDUO Valentine’s Pack από το Taxibeat

Η έκπληξη του Taxibeat στους χρήστες του είναι ένα kinky πακέτο για ερωτευμένους και όχι μόνο. Από τώρα και για λίγες ώρες μέσα από το Taxibeat app στο κινητό σου μπορεί να παραγγείλεις ένα ή περισσότερα DUO Valentine’s pack που θα σου παραδώσουν οι Boxi οδηγοί του Taxibeat.

Η συσκευασία κοστίζει 5 ευρώ και περιλαμβάνει παιχνιδιάρικες εκπλήξεις DUO, σαμπάνια για δύο και καρδιές σοκολάτας για τη γλύκα.

Απλά άνοιξε το Taxibeat app, πάτα το κουμπί “DUO pack” και παρέλαβε σε λίγη ώρα το πακέτο. Οι οδηγοί θα εξυπηρετούν τις παραγγελίες με σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων.

Happy Valentine΄s Day!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.