XBLOG logo @2x

Tzoulia.net: Η Τζούλια σε ρόλο blogger;

Δύο εβδομάδες λειτουργίας συμπληρώνει αυτές τις ημέρες το tzoulia.net, που δεν είναι άλλο από το αποκαλυπτικό προσωπικό site της Τζούλιας Αλεξανδράτου, όπως αναγράφεται και στο logo του site, το στήσιμο του οποίου φέρνει πολύ σε blog.

Μέσα από το tzoulia.net η Τζούλια συχνά-πυκνά κρίνει διάφορες καταστάσεις της επικαιρότητας που συχνά έχουν σχέση με άλλα πρόσωπα της showbiz, τα οποία μπαίνουν στο στόχαστρο της γνωστής μοντέλας – τραγουδίστριας – πορνοστάρ, όπως θέλετε πείτε το.

Εκτός από την ίδια στο site γράφουν και συνεργάτες της, καθώς επίσης και όποιοι άλλοι επισκέπτες του site θέλουν να στείλουν κάποιο κείμενό τους προς δημοσίευση στην προσωπική ιστοσελίδα της Τζούλιας.

Σύντομα αναμένονται και κάποιες έξτρα ενότητας στο tzoulia.net, μία από τις οποίες θα περιέχει διάφορα βίντεο με την Τζούλια (Tzoulia΄s TV), καθώς επίσης και η ενότητα «Γδύστε την Τζούλια», η οποία ειλικρινά δεν καταλαβαίνουμε τι ρόλο παίζει στο site, αφού πλέον δεν υπάρχει κάτι που δεν έχουμε δει από την Τζούλια.

Κλείνοντας το post, να αναφέρω ότι το tzoulia.net είναι υλοποιημένο με το γνωστό CMS Joomla!, ενώ χρησιμοποιήθηκε ένα έτοιμο template από αυτά που κυκλοφορούν κατά εκατοντάδες ή και χιλιάδες στο ίντερνετ (ομολογουμένως περιμέναμε κάτι πιο πρωτότυπο).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.