XBLOG logo @2x

Το Twitter ετοιμάζει υπηρεσία Upload & Hosting Φωτογραφιών και νέα Μηχανή Αναζήτησης

To Twitter ανακοίνωσε ότι σταδιακά πρόκειται να διαθέσει στους χρήστες μια νέα δυνατότητα, να ανεβάζουν φωτογραφίες κατευθείαν στο Twitter account τους δίχως να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν μια άλλη υπηρεσία, όπως για παράδειγμα το Twitpic ή το Yfrog ή άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες!

Ο χρήστης θα έχει την δυνατότητα να ανεβάζει την φωτογραφία κατευθείαν από το Twitter.com ή από κάποια επίσημη εφαρμογή για smartphones (υπάρχουν εφαρμογές για iPhone, Android smartphones και Windows Phone κινητά) και να χρησιμοποιεί hashtags για να μπορεί εύκολα να βρίσκει το υλικό που ανέβασε.

Τo Twitter συνεργάστηκε με το Photobucket, το οποίο θα αναλάβει την διαδικτυακή φιλοξενία (hosting) των εικόνων.

Ακόμη, ανακοινώθηκε ότι μια νέα έκδοση της μηχανής αναζήτησης του Twitter θα τεθεί σε εφαρμογή πολύ σύντομα. Ο χρήστης θα μπορεί να βρίσκει πιο συναφή αποτελέσματα για ό,τι ψάχνει, ενώ επίσης θα μπορεί να βλέπει σχετικά video ή φωτογραφίες στην σελίδα των αποτελεσμάτων.

Δείτε το παρακάτω video παρουσίασης των νέων υπηρεσιών του Twitter.

Το Twitter πριν από λίγο καιρό εξαγόρασε το TweetDeck, ενώ πριν από τρεις ημέρες ανακοινώθηκε η αγορά του AdGrok, ένα start-up που ασχολείται με τον χώρο της διαφήμισης στο ίντερνετ. Απ΄ότι φαίνεται το Twitter προσπαθεί να βελτιώσει της υπηρεσίες του, αλλά και να αυξήσει τα έσοδά του από το πρόγραμμα διαφήμισης που παρέχει.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.