XBLOG logo @2x

Twitter στο iPhone; Echofon 3.0.6 χωρίς να κρασάρει πια

Από χθες είναι διαθέσιμη στο App Store η νέα version του Echofon, ενός από τα καλύτερα application κατά τη γνώμη μου για Twitter στο iPhone. Με τη νέα έκδοση φαίνεται ότι έφυγε το πρόβλημα με τα συνεχή crashes της εφαρμογής…

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ομάδα του Echofon, η νέα version της εφαρμογής λύνει τα εξής προβλήματα:

  • Fixed crashing issue with location information
  • Fixed an issue that RT w/ comment command won’t move cursor to beginning of a tweet
  • Fixed an issue that app crashes in Menu View

Από το καλοκαίρι, που είχα το iPhone 3GS για 3-4 μήνες, μέχρι και πριν από 10 μέρες που το απέκτησα ξανά, το αγαπημένο μου application για Twitter στο iPhone είναι το Echofon. Δοκίμασα και άλλες εφαρμογές, όπως TweetDeck, Twitterrific κλπ, αλλά καμία δε με βόλευε όσο το Echofon.

Ωστόσο, η εφαρμογή τελευταία κράσαρε συνέχεια. Την άνοιγα για να δω νέα tweets κλπ και εκεί που έδειχνε ότι φόρτωνε τα νέα tweets ξαφνικά έκλεινε! Αυτό γινόταν σχεδόν 1-2 φορές ανά 2 ημέρες, ωστόσο από χθες που έκανα το update, εγκαθιστώντας τη νέα version, δεν έχει κρασάρει ξανά.

Για την ώρα χρησιμοποιώ την δωρεάν έκδοση του Echofon [download link], αφού δε με ενοχλούν οι μικρές διαφημίσεις που εμφανίζει, ενώ για την ώρα δε χρειάζομαι push notifications για replies ή direct messages προς εμένα στο Twitter, κάτι που παρέχει το Echofon Pro [download link].

Υ.Γ.: Αν χρησιμοποιείτε το Twitter, θα με βρείτε στο twitter.com/johnkarak. Follow me!

Echofon iPhone App

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.