XBLOG logo @2x

Twitter, με threaded conversations σύντομα

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το web experience του Twitter τον τελευταίο καιρό έχει βελτιωθεί θεαματικά. Ακόμη όμως υπάρχουν τομείς που ακόμη που υστερεί. Ένας τέτοιος τομέας είναι οι «συζητήσεις». Το να πατάτε στα links «in reply to» είναι βαρετό και χρονοβόρο…

Τα πράγματα όμως θα ήταν εντελώς διαφορετικά αν μπορούσατε να βλέπατε όλο το ιστορικό της συζήτησης στην ίδια σελίδα.

Υπάρχουν ήδη κάποια applications που κάνουν κάτι παρόμοιο με αυτό που περιέγραψα παραπάνω. Μία τέτοια εφαρμογή είναι το Twitoaster και ο δημιουργός της πριν από λίγο προσλήφθηκε στο Twitter!

Το όνομα αυτού, Arnaud Menuier, ο οποίος έγραψε στο twitter του και στο blog του ότι θα πάει να δουλέψει στο Twitter! Σημειωτέων ότι η ειδικότητα αυτού το κυρίου είναι threaded conversations.

Δηλαδή αυτό σημαίνει ότι έρχονται στο Twitter οι συζητήσεις; Όχι απαραίτητα, καθώς η εφαρμογή Twitoaster έχει προσθέσει και μερικές άλλες δυνατότητες, όπως analytics, τις οποίες θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το Twitter. Πάντως όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι τα threaded conversations αργά η γρήγορα θα έρθουν στο Twitter.

Όλες αυτές οι σκέψεις όμως, όπως είπε και ο MG Siegler στο αντίστοιχο άρθρο του στο TechCrunch, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο υποθέσεις. Μένει να δούμε τελικά τι θα γίνει.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.