XBLOG logo @2x

Το νέο Twin Peaks κάνει πρεμιέρα σε λίγες ώρες στην COSMOTE TV

Η ώρα για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του νέου κύκλου Twin Peaks έφτασε!

Η σειρά κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο σήμερα το βράδυ στις 23:00 σε Α΄προβολή στο COSMOTE CINEMA 4HD, λίγο μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Αμερική.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά:

Οι δημιουργοί της σειράς, Ντέιβιντ Λιντς και Μαρκ Φροστ, υπογράφουν το σενάριο και την εκτελεστική παραγωγή του TWIN PEAKS, ενώ executive producer είναι και η Σαμπρίνα Σ. Σάδερλαντ. Σκηνοθετημένη εξ ολοκλήρου από τον Ντέιβιντ Λιντς, η νέα σειρά συνεχίζει το νήμα της ιστορίας, 25 χρόνια μετά τον θάνατο της Λόρα Πάλμερ, που συγκλόνισε τους κατοίκους της μικρής, αλλόκοτης, βορειοδυτικής πόλης του Twin Peaks.

Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα και υποψήφιος για Emmy® Κάιλ ΜακΛάχλαν (The Good Wife, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., Sex and The City) επιστρέφει στον ρόλο του πράκτορα Ντέιλ Κούπερ. Από το αρχικό καστ του TWIN PEAKS, επιστρέφουν επίσης η Μάντσεν Άμικ, ο Ντάνα Άσμπρουκ, η Σέριλιν Φεν και ο ίδιος ο Ντέιβιντ Λιντς, ενώ προστίθενται και άλλοι ηθοποιοί στο επιτελείο του νέου ΤWIN PEAKS, όπως η Ναόμι Γουάτς, η Λάουρα Ντερν, ο Τιμ Ροθ, ο Μάικλ Σέρα και η Μόνικα Μπελούτσι.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.