XBLOG logo @2x

TV Series: How I Met Your Mother, New Girl, Games of Thrones, The Office

Η εποχή κατά την οποία οι τηλεοπτικές σειρές ήταν ο φτωχός συγγενής του κινηματογράφου έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί, καθώς όλο και μεγαλύτερα ονόματα δέχονται είτε να πρωταγωνιστήσουν είτε να σκηνοθετήσουν ανεβάζοντας κατά πολύ το επίπεδο της παραγωγής. Κάποιες από αυτές προβάλλονται και από την ελληνική τηλεόραση, ωστόσο, τις περισσότερες θα πρέπει να τις αναζητήσετε!

How I Met Your Mother

Ο αθεράπευτα ρομαντικός Ted διηγείται στα παιδιά του την ιστορία γνωριμίας με την μητέρα τους. Η όλη σειρά αποτελεί ένα flash back στο οποίο ο ήρωας περιγράφει τις επαγγελματικές και ερωτικές περιπέτειες του ίδιου και των φίλων του στη Νέα Υόρκη. Καλογραμμένοι χαρακτήρες με αποκορύφωμα τον womanizer Barney, κατά κόσμον Neil Patrick Harris, αλλά και άφθονο γέλιο, τραγελαφικά περιστατικά, αληθινές στιγμές. Τα επόμενα «Friends»;

New Girl

Η Jess, μετά τον πρόσφατο χωρισμό της, μετακομίζει στους τρεις άντρες φίλους της και προσπαθεί να ξαναβεί την αισιοδοξία και να αρχίσει να φλερτάρει ξανά. Ο πρώτος κύκλος ξεκίνησε να προβάλλεται φέτος και πέραν των μοντέρνων διαλόγων διαθέτει και μια αξιολάτρευτη πρωταγωνίστρια, την Zooey Deschanel.

Game of Thrones

Μια από τις εντυπωσιακότερες τηλεοπτικές παραγωγές, η οποία αν και ξεκίνησε να προβάλλεται πέρυσι, έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς. Στην μυθική γη των Westeros επτά οικογένειες συγκρούονται σε ένα βίαιο αγώνα δρόμου για το ποιος θα επικρατήσει στην εξουσία. Η σειρά έχει δεχτεί επικριτικά σχόλια για τις σκηνές βίας και σεξ, ωστόσο, θα αδικούσε κανείς το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα αν έμενε εκεί. Πιστή απόδοση της σειράς των βιβλίων, υποβλητική ατμόσφαιρα, υπέροχα κοστούμια και απλώς μην την χάσετε!

The Office

Η δουλειά στο γραφείο σας φαίνεται βαρετή; Σε αυτή την εταιρεία δεν είναι ποτέ! Μια ξεκαρδιστική κωμωδία η οποία περιγράφει τη ζωή μερικών όχι και τόσο συνηθισμένων υπαλλήλων και του αφεντικού τους. Ο Steve Carell και το υπόλοιπο καστ βγάζουν άφθονο γέλιο σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές που διανύει ήδη την όγδοη χρονιά της.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.