XBLOG logo @2x

Troktiko, η μεγάλη επιστροφή;

Σήμερα συμπληρώνονται τρία χρόνια από την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, του δημοσιογράφου που ήταν ο επικεφαλής του blog Troktiko, χωρίς ακόμα να έχει εξιχνιαστεί η υπόθεση της δολοφονίας του.

Εκτελέστηκε στις 5:25 το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουλίου 2010 έξω από το σπίτι του, όταν «άγνωστοι» τον γάζωσαν με περισσότερες από 10 σφαίρες.

Λίγο πριν τις 5:30 το πρωί άγνωστοι χρύπησαν το κουδούνι του σπιτιού του στην πολυκατοικία όπου διέμενε στην Ηλιούπολη. Όταν απάντησε ο ίδιος του είπαν ότι του κλέβουν το αυτοκίνητο, μάρκας Smart, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας. Αμέσως ο ίδιος κατέβηκε κάτω και με το που άνοιξε την πόρτα της πολυκατοικίας οι δύο άγνωστοι τον γάζωσαν με περισσότερες από δέκα σφαίρες. Ο Σωκράτης Γκιόλιας έπεσε νεκρός.

Το Troktiko συνέχισε για λίγο καιρό ακόμα τις αναρτήσεις μέχρι που κάποια στιγμή ανέβηκε η τελευταία ανάρτηση.

Τις τελευταίες ημέρες 2-3 αναρτήσεις στο troktiko.blogspot.gr δείχνουν ότι η ομάδα του blog είναι έτοιμη για την μεγάλη επιστροφή του blog.

Συγκεκριμένα, στις 4 Ιουλίου ανέβηκε ένα post στο Troktiko με το εξής κείμενο:

Ο χρόνος εκτός από καλός γιατρός,
είναι και καλός δικηγόρος,
και συνηγορεί πάντα υπέρ του καλού,
του σωστού και του δίκαιου…

Ενώ λίγες μέρες μετά, στις 8 Ιουλίου, ακολούθησε νέο post με “κουίζ” – αναφορά σε μια σειρά από μεγάλα ενημερωτικά site που δεν έκαναν αναπαραγωγή του post που ανέβηκε μετά από 3 χρόνια στο Troktiko.

Για να δούμε αν το Troktiko ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή, τρία χρόνια μετά την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.

Διαβάστε επίσης:
Troktiko: Η αληθινή ιστορία – Ντοκιμαντέρ 3 χρόνια μετά τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια

 

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.