XBLOG logo @2x

Travelplanet24: Έλαβε χρηματοδότηση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ!

Η Travelplanet24 λαμβάνει χρηματοδότηση 3,5 εκατομμυρίων ευρώ από τα επενδυτικά σχήματα Elikonos Jeremie και Odyssey Jeremie Partners και αποτελεί την μεγαλύτερη επένδυση κεφαλαίου που έχει γίνει μέχρι στιγμής στην Ελλάδα με κεφάλαια από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (EIF) μέσω του επενδυτικού προγράμματος Jeremie. Η χρηματοδότηση συντονίστηκε από την First Athens Corporate Finance.

Η συμφωνία προήλθε μετά από μια επιτυχημένη διαδικασία συζητήσεων και διαπραγματεύσεων.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που η εταιρία μας εξασφάλισε μια τόσο μεγάλου ύψους χρηματοδότηση όπως και την εμπιστοσύνη των επενδυτών του βεληνεκούς των Elikonos Jeremie και Odyssey Venture Partners. Η επένδυση θα κατευθυνθεί για την ταχύτερη ανάπτυξη της εταιρίας στο εξωτερικό, για επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες και πιθανές εξαγορές εταιριών στις χώρες στρατηγικού ενδιαφέροντος», δήλωσε ο Philipp Brinkmann, CEO της Travelplanet24.

Η Travelplanet24 συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 3 μεγαλύτερα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα της Ευρώπης. Το 2013 η εταιρία υπερδιπλασίασε τον κύκλο εργασιών της, από € 98 εκ. το 2012 σε € 206 εκ. το 2013, κατατάσσοντας την ανάμεσα στους κύριους παίκτες του κλάδου.

Η συνεχής ανάπτυξη της εταιρίας είναι αποτέλεσμα της αποτελεσματικής τριετούς εφαρμογής της στρατηγικής που έχει θέσει σε εφαρμογή η διοίκηση της. Το 2014 αποτελεί την αφετηρία των επενδύσεων που θα συμβάλουν στην εξέλιξη της Travelplanet24 σε ηγέτη στο κλάδο των διαδικτυακών γραφείων τουρισμού καθώς και την διαρκή επέκταση της στο εξωτερικό.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.