XBLOG logo @2x

TravelBaby.gr: Ταξίδεψε, Μείνε έγκυος και Κέρδισε 4.000 ευρώ!

Ένας νέος διαγωνισμός ξεκίνησε στο ελληνικό ίντερνετ, που αν δεν κάνω λάθος παρόμοιος δεν έχει ξαναγίνει και αποτελεί παγκόσμια πρωτοπορία! Ταξίδεψε, μείνε έγκυος και κέρδισε 4.000 ευρώ! Δες όλες τις λεπτομέρειες!

Διανύουμε δύσκολη οικονομικά περίοδο, με την κυβέρνηση να κόβει το επίδομα τρίτου παιδιού, όμως το TravelBaby.gr σας δίνει επίδομα ύψους 4.000 ευρώ για το επόμενο παιδί σας!

Πίσω από αυτή την πρωτότυπη ομολογουμένως κίνηση βρίσκεται το ταξιδιωτικό γραφείο Ithaky.gr, το οποίο θα χαρίσει 4.000 ευρώ στην μέλλουσα μαμά που θα καταφέρει να “συλλάβει” παιδί κατά τη διάρκεια των διακοπών της!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προχωρήσεις σε κράτηση του ξενοδοχείου σου από το Ithaky.gr, να μείνεις έγκυος στο ταξίδι και… 4.000 ευρώ ίσως γίνουν δικά σου (αν υπάρξουν αρκετές εγκυούλες κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα γίνει κλήρωση)!

Δωράκι όμως θα πάρουν και όσοι προτείνουν σε φιλικό τους ζευγάρι να κάνουν την κράτηση του ξενοδοχείου τους μέσα από το Ithaky.gr! Συγκεκριμένα, αν συστήσεις σε φιλικό σου ζευγάρι να κάνει κράτηση ξενοδοχείου από το Ithaky.gr και η γυναίκα μείνει έγκυος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και κερδίσει τα 4.000 ευρώ, τότε θα κερδίσεις κι εσύ άλλα 1.000 ευρώ!

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες στο TravelBaby.gr!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.