XBLOG logo @2x

Η TP-Link ανακοίνωσε τις ναυαρχίδες TP-Link Neffos X1 και Neffos X1 Max

Η TP-Link ανακοίνωσε σε προγραμματισμένη εκδήλωση τις νέες ναυαρχίδες της στα smartphones, τα TP-Link Neffos X1 και Neffos X1 Max. Τα νέα κινητά είναι προσιτά όμως διαθέτουν premium κατασκευή και αξιόλογο hardware.

Συγκεκριμένα, το TP-Link Neffos X1 έρχεται με 5-ιντσών HD οθόνη (720 x 1,280 pixels) και 2,250 mAh μπαταρία, και το Neffos X1 Max με 5,5-ιντσών οθόνη ανάλυσης full HD και 3,000 mAh μπαταρία. Και τα δύο ενσωματώνουν το chipset Helio P10 της MediaTek το οποίο μέσα του κρύβει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2GHz, υποστηρίζουν κάρτα μνήμης microSD και βγαίνουν σε διάφορες εκδόσεις με διαφορές στις μνήμες.

Το TP-Link Neffos X1
Το TP-Link Neffos X1

Η TP-Link θα προσφέρει πολλές επιλογές στον χρήστη για να διαλέξει αυτό που έχει ανάγκη. Ο χρήστης θα μπορεί να αγοράσει τα TP-Link Neffos X1 και X1 Max με 2, 3 ή 4GB μνήμη RAM και με 16, 32 ή 64GB χωρητικότητα. Το Max θα κυκλοφορήσει επίσης και με 128GB χωρητικότητα.

Το TP-Link Neffos X1 Max
Το TP-Link Neffos X1 Max

Ακόμη, τα νέα κινητά έχουν αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από τη κάμερα ο οποίος θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κουμπί κάμερας ή για απάντηση κλήσεων, 13-megapixels κάμερα από τη Sony, 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα, 4G LTE συνδεσιμότητα, υποδοχή για δύο SIM, Bluetooth 4.1 και GPS. Το λειτουργικό τους είναι το Android 6.0 Marshmallow με γραφικό περιβάλλον της TP-Link.

Η TP-Link αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσουν τα Χριστούγεννα στην Γερμανία σε τέσσερα χρώματα (χρυσό, ροζ, μαύρο και λευκό) με τιμές €199 και €249 αντίστοιχα.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες του Tech Community από την εκδήλωση.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.