XBLOG logo @2x

Η TP-Link λανσάρει τα premium smartphones Neffos X στην Ελλάδα

Η TP-Link ανακοίνωσε το λανσάρισμα της σειράς κινητών τηλεφώνων Neffos X στην Ελληνική αγορά σε εκδήλωση που πραγματοποίησε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Τα πρώτα δύο κινητά της σειράς ονομάζονται Neffos X1 και Neffos X1 Max. Είναι δύο ποιότητα κινητά με λειτουργικό σύστημα Android που αξίζουν την προσοχή σου άμα ψάχνεις για ένα νέο και προσιτό smartphone.

Το TP-Link Neffos X1 έρχεται με 5-ιντσών HD οθόνη (720 x 1,280 pixels) και 2,250 mAh μπαταρία, ενώ το Neffos X1 Max με 5,5-ιντσών οθόνη ανάλυσης full HD και 3,000 mAh μπαταρία. Και τα δύο ενσωματώνουν το chipset Helio P10 της MediaTek το οποίο μέσα του κρύβει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2GHz, υποστηρίζουν κάρτα μνήμης microSD και βγαίνουν σε διάφορες εκδόσεις με διαφορές στις μνήμες.

Ακόμη, τα νέα κινητά έχουν αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από τη κάμερα ο οποίος θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κουμπί κάμερας ή για απάντηση κλήσεων, 13-megapixels κάμερα από τη Sony, 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα, 4G LTE συνδεσιμότητα, υποδοχή για δύο SIM, Bluetooth 4.1 και GPS. Το λειτουργικό τους είναι το Android 6.0 Marshmallow με γραφικό περιβάλλον της TP-Link.

Η TP-Link θα προσφέρει πολλές επιλογές στον χρήστη για να διαλέξει αυτό που έχει ανάγκη. Ο χρήστης θα μπορεί να αγοράσει τα Neffos X με 2, 3 ή 4 GB μνήμη RAM και με 16, 32 ή 64 GB χωρητικότητα. Το Max θα κυκλοφορήσει επίσης και με 128GB χωρητικότητα.

Το Neffos X1 θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα με κόστος €189, αλλά το Neffos X1 Max το περιμένουμε στο τέλος του μήνα με τιμή €239. Την διανομή τους έχει αναλάβει η Western, το service η Arvato και αρχικά θα διατίθενται από το δίκτυο καταστημάτων Public και Welcome.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση καθώς και μερικές hands-on φωτογραφίες από τα κινητά.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.