XBLOG logo @2x

Toyota Auris

Να και κάτι πρωτότυπο: Η Toyota ξεκίνησε ένα blog σχετικά με το νέο της αυτοκίνητο Toyota Auris. Όποιος είναι blogger και έχει και δίπλωμα οδήγησης μπορεί να μπει στο www.aurisblog.gr, να εισάγει τα στοιχεία του σε μια φόρμα (όνομα, επώνυμο, πόλη, email, τηλέφωνο και blog url) και η Toyota δίνει το Toyota Auris για test drive μερικών ημερών. Σκοπός του εγχειρήματος είναι να οδηγήσουν το Toyota Auris όσο το δυνατόν περισσότεροι bloggers και να γράψουν μετά τις εντυπώσεις τους στα blog τους.

Ο πρώτος blogger που πήρε το Toyota Auris είναι ο Τιτάνας από το pestaola.gr, ο οποίος θα.. οργώσει από σήμερα ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα. Επίσης τα posts των bloggers που θα οδηγήσουν το Auris δημοσιεύονται και στο www.aurisblog.gr.

Αν δεν ήμουν νέος οδηγός θα είχα δηλώσει σίγουρα συμμετοχή κι εγώ, κάτι που ίσως κάνω τους επόμενους μήνες (ίσως μέσα στο καλοκαίρι) οπότε και ελπίζω να συνεχίζεται το εγχείρημα.

Update: Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρει κάποιος blogger το Auris για test drive είναι να έχει στην κατοχή του το δίπλωμα οδήγησης πάνω από 3 χρόνια.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.