XBLOG logo @2x

Toshiba TG01 με CPU 1 GHz και οθόνη 4,1″

Παρόλο που κατά καιρούς η Toshiba μας έχει παρουσιάσει αρκετά αξιόλογες συσκευές, ποτέ δεν μας είχε εντυπωσιάσει τόσο πολύ με κάτι τόσο ξεχωριστό. Αυτή τη φορά με το TG01 είμαι σίγουρος ότι θα μας πάρει τα μυαλά.

Νομίζω πως είναι ό,τι καλύτερο έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής από συσκευές με Windows Mobile λειτουργικό. Σίγουρα δύο σημεία που αξίζουν την προσοχή μας είναι η οθόνη του TG01 όσο και ο επεξεργαστής του. Όσον αφορά την οθόνη τα πράγματα είναι πολύ απλά. Μιλάμε για μια 4,1″ οθόνη WVGA ανάλυσης.

Πρώτη η Toshiba ενσωματώνει CPU σε κινητό με ταχύτητα 1 GHz (Qualcomm Snapdragon), θέλοντας να μας παρουσιάσει ότι δυνατότερο έχουμε δει μέχρι στιγμής σε κινητό τηλέφωνο.

Εκτός της εντυπωσιακής οθόνης και του πολύ γρήγορου επεξεργαστή το νέο Toshiba TG01 έρχεται εφοδιασμένο με HSDPA, Bluetooth, κάμερα 3,2 Megapixels, GPS και Wi-Fi. Μπορεί η ενσωματωμένη μνήμη του τηλεφώνου να είναι μόλις 512 MB, ωστόσο μπορείτε πολύ εύκολα να την επεκτείνετε μέσω καρτών μνήμης microSDHC.

Αν νομίζετε πως όλα αυτά είναι εγκατεστημένα σε μια πολύ μεγάλη και χοντρή συσκευή τότε κάνετε μεγάλο λάθος! Το Toshiba TG01 έχει πάχος μόλις 9,9 mm, ενώ το ύψος του ξεπερνάει κατά πολύ λίγο ένα iPhone, κυρίως λόγο της μεγάλης οθόνης του κινητού.

Το TG01 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στην αγορά το καλοκαίρι. Ελπίζω να το δούμε και στην Ελλάδα!

Toshiba TG01

Toshiba TG01

Toshiba TG01

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.