XBLOG logo @2x

Αυτό είναι το νέο premium ultrabook Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W

Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W

Η Toshiba παρουσιάζει το πρώτο της υβριδικό Ultrabook Satellite Click 2 Pro P30W. Αυτή η premium 2-σε-1 συσκευή έχει σχεδιαστεί για να μετατρέπεται εύκολα από laptop σε tablet, προσφέροντας την επιλογή ανάμεσα σε ένα πλήρως εξοπλισμένο Ultrabook και ένα tablet πολυμέσων – ιδανικό για διάφορες χρήσεις.

Η εταιρία παρουσίασε το νέο αυτό μοντέλο στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Toshiba Day 2014, δίνοντας σε δημοσιογράφους και πελάτες της τη δυνατότητα να δουν και να δοκιμάσουν προϊόντα από το νέο line-up της εταιρίας (τηλεοράσεις, φορητούς υπολογιστές και tablets). O Satellite Click 2 Pro P30W θα είναι διαθέσιμος στην Ελλάδα το τρίτο τρίμηνο του 2014.

Ενισχυμένη ευελιξία για την ελευθερία της επιλογής

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του Satellite Click 2 Pro P30W συνδυάζει ένα πλήρως εξοπλισμένο Ultrabook και ένα ευέλικτο tablet σε μια συσκευή. Το εύκολα αποσπώμενο, φωτιζόμενο, εκτός πλαισίου και πλήρους μεγέθους πληκτρολόγιο δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να είναι παραγωγικοί και δημιουργικοί, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν άλλη συσκευή. Με απλό μηχανισμό που χρησιμοποιείται με το ένα χέρι, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν άνετα περιεχόμενο και πολυμέσα με όποιον τρόπο επιλέξουν σε όποιο περιβάλλον και αν βρίσκονται.

Η επιλογή μεταξύ βασικού ή ενισχυμένου πληκτρολογίου καλύπτει κάθε ανάγκη χρήσης. Το βασικό πληκτρολόγιο προσφέρει γενναιόδωρη διάρκεια μπαταρίας έως έξι ώρες για να παρακολουθείτε ταινίες ή για να εργάζεστε εν κινήσει για παρατεταμένη περίοδο. Εναλλακτικά το ενισχυμένο πληκτρολόγιο έχει διάρκεια ζωής έως εννιά ώρες για μια ολόκληρη μέρα δουλειάς και 500 GB HDD για να αποθηκεύετε μεγαλύτερα video, μουσική και άλλα αρχεία.

Εξαιρετικά φορητό design

Ο Satellite Click 2 Pro P30W είναι εξαιρετικά φορητός και σχεδιασμένος για χρήση οπουδήποτε και οποτεδήποτε με διαστάσεις 11 mm σε tablet και 20 mm στην εναλλακτική λειτουργία. Λεπτός, ελαφρύς και ευχάριστος στην αισθητική, διαθέτει περίβλημα γυαλιστερού χρυσού αλουμινίου που είναι συγχρόνως κομψό και επαγγελματικό για χρήση στο σπίτι, στο γραφείο και όπου βρίσκεστε ενδιάμεσα.

Premium Ultrabook επιδόσεις, όπου και να βρίσκεστε

Με 4ης γενιάς Intel Dual Core i5 επεξεργαστές για Ultrabook και γραφικά Intel HD 4400 ο Satellite Click 2 Pro P30W εγγυάται ισχυρή και αβίαστη απόδοση είτε χρησιμοποιείται για ψυχαγωγία είτε για πολλαπλές εφαρμογές παράλληλα. Με SSD έως 256 GB ενσωματωμένη στο tablet υπάρχει άφθονη χωρητικότητα για βιβλιοθήκη εγγράφων και αρχεία multi-media ενώ διασφαλίζεται ταχύτατη ανταπόκριση και γρήγορο boot up της συσκευής.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W

  • Οθόνη: 13.3” Full HD (1920 x 1080), 300 NIT, IPS οθόνη αφής με υποστήριξη 10 δαχτύλων
  • Επεξεργαστές: 4ης γενιάς Intel Dual Core Core i5 επεξεργαστές για Ultrabook με Intel Turbo Boost Technology 2.0
  • Γραφικά: Intel HD graphics 4400
  • SSD/HDD: Έως 256 GB SSD mSATA ενσωματωμένα στο tablet και επιπλέον 7mm λεπτής 500 GB HDD στη διαμορφωμένη συσκευή με το ενισχυμένο πληκτρολόγιο
  • Μνήμη: Έως 8GB DDR3L, 1,600 MHz
  • Συνδέσεις Tablet: 1x Micro HDMI-out που υποστηρίζει Ultra HD output, πλήρους μεγέθους 1 x USB 2.0 θύρες, micro SD/SDHC/SDXC slot, Mic/Headphone Combo
  • Συνδέσεις πληκτρολογίου: 1x HDMI-out που υποστηρίζει Ultra HD output, 2x πλήρους μεγέθους USB 3.0 θύρες με 1 x Sleep-and-Charge, 1x πλήρους μεγέθους SD/SDHC/SDXC slot, Mic/Headphone Combo
  • Επικοινωνία: Intel Dual Band Wireless-AC 7260, Bluetooth 4.0, Intel WiDi, wireless οθόνη, HD εμπρόσθια Webcam με στερεοφωνικό μικρόφωνο, 5 MP auto focus οπίσθια κάμερα με Ambient Light Sensor
  • Ήχος: DTS Sound ενίσχυση ήχου με harman/kardon, Sleep & Music
  • OS: Windows 8.1 Update 64 bit
  • Διάρκεια μπαταρίας: Έως 9 ώρες1 με το ενισχυμένο πληκτρολόγιο (περιλαμβάνεται συμπληρωματική μπαταρία και ενισχυμένη HDD)
  • Χρώμα: Γυαλιστερό χρυσό με φινίρισμα
  • Διαστάσεις:
    Tablet: 331 x 215 x 11 mm
    Σύστημα: 331 x 249 x 20 mm (23 mm με ενισχυμένο πληκτρολόγιο)
  • Βάρος:
    Tablet: 1.05 kg
    Συνολικό σύστημα: 2.05 kg/2.32 kg με ενισχυμένο πληκτρολόγιο

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.