XBLOG logo @2x

Toshiba Portege Z830: Ό,τι πρέπει να ξέρεις για το νέο Ultrabook

Η Toshiba παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση τους Portégé Z830 και Satellite Z830, τις πρώτες συσκευές Ultrabook της εταιρίας με επεξεργαστή Intel Core, που μόλις κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα!

Με βάρος 1.12kg και πάχος μόλις 15.9mm, η σειρά Z830 είναι 20% ελαφρύτερη και 40% πιο λεπτή από τη βραβευμένη υπερφορητή σειρά Portégé R830.

Τα δύο νέα μοντέλα διαθέτουν εντυπωσιακή φορητότητα, αντοχή και ανθεκτικότητα σε κομψό περίβλημα.

Ισχυρές επιδόσεις για επαγγελματίες και για τον ελεύθερο χρόνο

Υποστηρίζοντας δεύτερης γενιάς επεξεργαστές Intel Core για Ultrabook και εξαιρετικά γρήγορη DDR3, η σειρά Z830 διαθέτει τις απαιτούμενες προδιαγραφές για δουλειά και διασκέδαση συν αποτελεσματική διαχείριση ισχύος για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Το 128GB solid state drive του Ultrabook αποτελεί μια μοναδική εμπειρία χρήσης, με ισχυρή ανθεκτικότητα και αυξημένη εξοικονόμηση ενέργειας.

Ισχυρά υλικά για εντυπωσιακή αντοχή

Οι συσκευές Ultrabook διαθέτουν ένα ελαφρύ αλλά ανθεκτικό περίβλημα από μαγνήσιο το οποίο είναι περαιτέρω ενισχυμένο, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων νέες εσωτερικές δομές που εγγυώνται απορρόφηση των κραδασμών, αυξημένη ακαμψία και ανθεκτικότητα στο λύγισμα. Το γεγονός αυτό κάνει τα laptop ισχυρά ανθεκτικά σε πτώσεις και κραδασμούς (τεστ πτώσης έως 70cm).

Επιπλέον, το LED φωτιζόμενο και αδιάβροχο πληκτρολόγιο που αντέχει σε ρίψεις υγρών, δίνει στους χρήστες αρκετό χρόνο ώστε να σβήσουν τη συσκευή και να προστατέψουν τα αποθηκευμένα δεδομένα. Τα συγκεκριμένα πληκτρολόγια προστατεύουν το laptop από ρίψη υγρών έως 30ml, επιτρέποντάς του να σβήσει για 3 λεπτά για να προστατευτούν τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή.

Συνδεσιμότητα χωρίς συμβιβασμούς

Η εντυπωσιακή σειρά Z830 αποδεικνύει ότι το μικρό μέγεθος δε συνεπάγεται εκπτώσεις σε θέματα συνδεσιμότητας. Οι εξαιρετικά φορητές συσκευές διαθέτουν διάφορα χαρακτηριστικά όπως Bluetooth, WLAN και Mobile Broadband5 συν μια επιπλέον σειρά από επιπλέον θύρες μεταξύ των οποίων VGA, HDMI και διάφορες θύρες USB, μία από τις οποίες είναι θύρα USB 3.0.

Ανώτερη εμπειρία πολυμέσων

Οι συσκευές δίνουν στους χρήστες αυτό που πραγματικά θέλουν και ανταποκρίνονται τόσο σε επαγγελματικές ανάγκες όσο και ανάγκες διασκέδασης – που είναι η πραγματική απάντηση του μοντέρνου digital lifestyle. Η φωτεινή 13.3’’ μη αντανακλαστική υψηλής ευκρίνειας οθόνη και τα ισχυρά ηχεία με Dolby Advanced Audio κάνουν το Z830 ιδανικό για κατανάλωση πολυμέσων καθοδόν και στο σπίτι!

Τεχνικά χαρακτηριστικά Toshiba Portégé Z830

  • 2ης γενιάς Intel Core επεξεργαστής για Ultrabook
  • RAM: έως 6 GB DDR3
  • 128 GB SSD
  • 13.3” HD οθόνη με LED backlighting, 1,366 x 768 pixels
  • WLAN, Bluetooth 3.0, Mobile Broadband, Gigabit Ethernet LAN
  • 1 x USB 3.0, 2x USB 2.0, Multi-Card Reader, VGA, HDMI, Intel Wireless Display support
  • Ματ A4 πληκτρολόγιο με φωτισμό και μεγάλο multi-touch touch pad
  • 1.3 megapixel webcam
  • Toshiba Eco Utility, Toshiba Media Controller, Toshiba PC Health Monitor
  • Ενισχυμένα ηχεία με Dolby Advanced Audio
  • Fingerprint reader
  • Περίβλημα με μαγνήσιο και honeycomb ενίσχυση

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.