XBLOG logo @2x

Τα gadgets που ξεχώρισαν το 2014

Πολλά και αξιόλογα ήταν τα gadgets που είδαμε το 2014.

Smartphones, smart wearable συσκευές και άλλα gadgets ξεχώρισαν τη χρονιά που αφήνουμε σιγά-σιγά για να περάσουμε στο 2015.

Επιλέξαμε τα top gadgets για το 2014 και σας τα παρουσιάζουμε!

1) iPhone 6

Οι Apple fans ζητούσαν να μεγαλώσει το iPhone και η Apple επιτέλους έκανε την επιθυμία τους πραγματικότητα. Το iPhone 6 έχει οθόνη 4,7 ιντσών που αποτελεί το ιδανικό μέγεθος οθόνης για πολλούς. Η συσκευή πούλησε σαν «ζεστό καρβέλι ψωμί» από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της, παρά το σημαντικό μειονέκτημά της, που δεν είναι άλλο από την κάμερα που προεξέχει στο πίσω μέρος, κάτι που ο αείμνηστος Steve Jobs πιστεύουμε δεν θα επέτρεπε ποτέ να συμβεί.

2) iPad Air 2

Πρόκειται για το λεπτότερο και πιο ισχυρό iPad που παρουσίασε η Apple. Έχει πάχος μόλις 6,1 χιλιοστά, ζυγίζει 437 γραμμάρια, διαθέτει οθόνη Retina υψηλής ανάλυσης και το νέο επεξεργαστή A8X που σχεδίασε η Apple. Το iPad Air 2 διαθέτει επίσης το καινοτόμο Touch ID για να το ξεκλειδώνουν οι χρήστες με το άγγιγμα ενός δακτύλου και να πραγματοποιούν αγορές με ασφάλεια.

3) Parrot Bebop Drone

Τα τελευταία χρόνια η Parrot κατασκευάζει κάποια από τα πιο εντυπωσιακά ιπτάμενα drones. Το Bepop αποτελεί το κορυφαίο της drone και είναι εξοπλισμένο με κάμερα 14 Megapixel fisheye φακό με γωνία θέασης 180 μοιρών, ενώ διαθέτει και Wi-Fi και GPS ώστε να μπορεί να εκτελεί προγραμματισμένη πτήση και να επιστρέφει στο σημείο απ’ όπου απογειώθηκε. Με το ειδικό χειριστήριο που διαθέτει, η εμβέλεια χειρισμού του μπορεί να φτάσει τα 2 χιλιόμετρα.

4) Smart Wearable Devices

Το 2014 ήταν η χρονιά των smart wearable devices. Δεν είναι μόνο τα «έξυπνα» ρολόγια, αλλά και οι άλλες συσκευές που φοράς στο χέρι σου και αναλαμβάνουν να μετρήσουν διάφορα πράγματα για σένα σε διάφορες δραστηριότητες, όπως τρέξιμο, ύπνος κ.λπ. Samsung, Huawei και άλλες εταιρeίες παρουσίασαν τα δικά τους smart wearable devices, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται και το Apple Watch.

5) iPhone 6 plus

Όσοι ήθελαν ένα πολύ μεγάλο iPhone, το iPhone 6 plus είναι η κατάλληλη συσκευή γι’ αυτούς. Με οθόνη 5,5 ιντσών, κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας θα ευχαριστηθούν σερφάρισμα στο internet, άψογες φωτογραφίες και βίντεο, games και apps. Αν έχετε κάποιον ενδοιασμό για το αν θα σας βολέψει το μεγάλο μέγεθός του, δείτε το σ’ ένα κατάστημα και δουλέψτε το λιγάκι προτού το αγοράσετε.

Δείτε όλα τα top gadgets του 2014 στο newpost.gr » »

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.