XBLOG logo @2x

Top 5 Κωμωδίες σε DVD: Paul, Easy A, Horrible Bosses, Hangover 2, Bad Teacher

Σήμερα λέμε καλό μήνα μιας και μπήκε ο Νοέμβριος, μήνας που θα είναι αρκετά δύσκολος απ΄ότι φαίνεται με τα κυβερνητικά μέτρα κλπ! Ας ξεκινήσουμε όμως με μερικές κωμωδίες όμως να χαμογελάσει λίγο το χειλάκι μας!

Top 5 Κωμωδίες σε DVD λοιπόν!

Paul

Δύο Βρετανοί λάτρεις των βιβλίων κόμικ και της επιστημονικής φαντασίας πραγματοποιούν το όνειρο της ζωής τους, ένα road trip στην Αμερική. Κοντά στην βάση 51 της CIA, όπου τα σενάρια συνομωσίας υποστηρίζουν πως έχουν εμφανιστεί εξωγήινοι, θα συναντήσουν έναν από αυτούς.

Σε αντίθεση με τον αξιολάτρευτο E.T., ο Paul είναι αθυρόστομος και αγενής, παρ΄όλα αυτά δέχονται να τον βοηθήσουν να ξεφύγει από τους ομοσπονδιακούς πράκτορες οι οποίοι τον κυνηγούν. Σπαρταριστή κωμωδία, από τις καλύτερες που έχουμε δει τελευταία, με ανελέητες δόσεις μαύρου χιούμορ θα αμφισβητήσει όλα όσα πιστεύατε.

Easy A

Η Emma Stone είναι το next best thing του Hollywood και πρωταγωνίστρια αυτής της απίθανης κωμωδίας. Υποδύεται μια νεαρή μαθήτρια του λυκείου η οποία περνάει από την αφάνεια στο επίκεντρο όλων των συζητήσεων όταν μια εξωφρενική φήμη διαδίδεται για εκείνη.

Από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις, ταινία με έξυπνους διαλόγους και ατάκες, δίνει άλλο νόημα στις teen movies.

Horrible Bosses

Κωμωδία καταστάσεων περιγράφει τις προσπάθειες τριών απεγνωσμένων φίλων να απαλλαγούν από τα απαίσια αφεντικά τους, προσλαμβάνοντας μάλιστα και έναν επαγγελματία δολοφόνο. Τραγελαφικά περιστατικά και άψογη χημεία όλων των ζευγαριών, εργοδότη-εργαζομένου, βγάζουν αβίαστα το γέλιο.

Απολαύστε την αλλά μην σας μπαίνουν ιδέες…

Hangover 2

Πολυαναμενόμενο σίκουελ της επιτυχημένης πρώτης ταινίας με το αχτύπητο τριο να ξυπνάει μετά από ένα ακόμη μεθύσι στην Μπανγκόκ. Η ταινία χρησιμοποιεί και πάλι το ίδιο εύρημα και κοπιάρει τον εαυτό της, ωστόσο, ο ξεκαρδιστικός Zach Galifianakis και μερικά “ανάρμοστα” αστεία το σώζουν.

Δείτε το καθώς οι φήμες και για τρίτο μέρος συνεχώς φουντώνουν.

Bad Teacher

Η Cameron Diaz είναι ο ορισμός της αδιάφορης καθηγήτριας καθώς δε διστάζει να αποκοιμηθεί την ώρα του μαθήματος ή να βρίσει τους μαθητές της. Τα πάντα, όμως, θα αλλάξουν όταν ο αρραβωνιαστικός της την εγκαταλείπει και αναζητά νέο συντρόφο. Για να κερδίσει την καρδιά του συναδέλφου της Justin Timberlake, θα πρέπει να μεταμορφωθεί σε υπόδειγμα καθηγήτριας.

Χαριτωμένη κωμωδία, αξίζει σίγουρα μια θέση στο top 5 μας.

Καλή προβολή και καλή διασκέδαση!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.