XBLOG logo @2x

Top 10 Games του 2011

Τελευταία μέρα του χρόνου και τα post με τα καλυτέρα της χρονιάς που φεύγει έχουν την τιμητική τους!

Όσον αφορά στο gaming, η φετινή χρονιά ήταν μια από τις καλύτερες, καθώς οι μεν εταιρείες είδαν τις πωλήσεις τους να σημειώνουν κατακόρυφη άνοδο, οι δε gamers είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων.

Στο xblog.gr συγκεντρώσαμε ένα countdown για τους λάτρεις του είδους!

10. Batman: Arkham City

Ένας από τους πιο σκοτεινούς ήρωες συναντά τους αντιπάλους του σε ένα παιχνίδι με άψογη ατμόσφαιρα, πολύ καλά γραφικά το οποίο μάλιστα βραβεύτηκε από το GameSpot.com ως το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς.

9. Forza Motorsport 4

Αν είστε λάτρεις των αυτοκινήτων και της ταχύτητας, το Forza Motorsport 4 είναι το απόλυτο παιχνίδι στην κατηγορία του. Αξίζει μια θέση στη δεκάδα για τα εξαιρετικά ρεαλιστικά γραφικά του, αν και διατίθεται μόνο για το Xbox.

8. Assassin’s Creed: Revelations

Το επικό τέλος της τριλογίας Assassin’s Creed γράφεται στην Κωνσταντινούπολη με τον Ezio Auditore να συναντά τον πρόγονό του. Νέες εντυπωσιακές τεχνικές για τον Ezio και πολύ καλό gameplay σε ένα παιχνίδι που ξεχωρίσαμε στο xblog.gr.

7. FIFA 12

Η διαμάχη για μας έχει τελειώσει. Το FIFA είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι για το 2012 με απεριόριστες δυνατότητες για τον παίκτη και αυξημένες προκλήσεις. Η υπεροχή του φαίνεται και στους αριθμούς, καθώς το FIFA 12 είχε 25πλάσιες πωλήσεις από τον αντίπαλό του Pro Evolution Soccer 2012. Φαίνεται τελικά πως οι gamers κλείστηκαν στο σπίτι… παίζοντας FIFA!

6. Uncharted 3: Drake’s Deception

Εξαιρετικό παιχνίδι, συγκεντρώνει σταθερά πολύ καλές κριτικές και θα μπορούσε να βρίσκεται και πιο ψηλά στη λίστα μας. Πρόκειται για τον Indiana Jones των videogames μιας και τόσο το σενάριο όσο και το ίδιο το gameplay θυμίζουν ταινία δράσης και μυστηρίου. Βασικό του μειονέκτημα το ότι διατίθεται μόνο για PS3.

5. L.A. Noire

Παιχνίδι με βάθος και αστυνομικά μυστήρια στο μεταπολεμικό Los Angeles καλεί τον παίκτη να πάρει το ρόλο του ντετέκτιβ. Βίαια εγκλήματα, ανακρίσεις, συνομωσίες σε ένα videogame που θα ζήλευε κάθε σκηνοθέτης.

4. Battlefield 3

Παιχνίδι με κορυφαία γραφικά, καλό single player και multiplayer αποτελεί τον ορισμό του παιχνιδιού – εθισμός. Αν ο ανταγωνισμός φέτος δεν ήταν τόσο σκληρός θα είχε ανέβει στο βάθρο των νικητών.

3. Elder Scrolls V: Skyrim

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια των Elder Scrolls θα σας κάνει να μην ξεκολλάτε τα χέρια σας από το joystick. Άπειρες ώρες gameplay και άριστα γραφικά Αν δεν είχε μερικά τεχνικά μικροπροβληματάκια θα είχε πάρει τη δεύτερη θέση.

2. Dark Souls

Ο φετινός άρχοντας των RPG! Ένα παιχνίδι – πρόκληση για κάθε gamer το οποίο μαρτυρά πόση δουλειά έχει πέσει για τα γραφικά, τους χαρακτήρες και τις δυνατότητες που προσφέρει, ενώ δείχνει πως μπορεί να είναι ένα άψογο παιχνίδι από όλες τις απόψεις.

1. Call Of Duty: Modern Warfare 3

Τα λόγια είναι περιττά! Πρόκειται για το καλύτερο multiplayer που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή! Ένα παιχνίδι, το οποίο μαζί με τον προκάτοχό του, το Modern Warfare 2, έχουν σπάσει όλα τα ταμεία και έχουν θέσει τον πήχη για κάθε μελλοντικό FPS videogame!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.