XBLOG logo @2x

Top 10 Gadgets του 2011

Τα είδαμε, τα λατρέψαμε, τα αγοράσαμε ή τα ζηλέψαμε.

Το 2011 μας έφερε πολλά νέα gadgets και υποσχέσεις για ακόμη πιο εντυπωσιακές καινοτομίες το 2012, καθώς οι εξελίξεις στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας μας εκπλήσσουν συνεχώς αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχουν όρια στις δυνατότητες μιας ηλεκτρονικής συσκευής.

Αυτά ήταν τα 10 καλύτερα που ξεχωρίσαμε στο xblog.gr!

10. Sony HDR-TD10

Η κορυφαία βιντεοκάμερα που σας επιτρέπει να τραβήξετε Double Full HD 3D βίντεο με τους δύο φακούς που διαθέτει, για να απαθανατίσετε τις αγαπημένες σας στιγμές σε τρισδιάστατη μορφή.

9. Nike+ SportWatch GPS, Powered by TomTom

Το απόλυτο gadget για τους λάτρεις της φυσικής άσκησης ενεργοποιείται μόλις αρχίσετε να κινείστε και παρέχει πληροφορίες για την ταχύτητά σας, το ρυθμό, τους παλμούς της καρδιάς, την απόσταση που διανύετε και τις θερμίδες που καταναλώνετε. Αν το συνδέσετε στον υπολογιστή μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε διαδρομές για τρέξιμο μέσα στην πόλη, ενώ δεν παραλείπει να σας υπενθυμίζει να ασκηθείτε. Ready?

8. Sony NGP

Το gadget που αποδεικνύει πως το φορητό gaming δεν γίνεται σε ένα απλό smartphone ή tablet αλλά σε μια παιχνιδομηχανή.  Διαθέτει φωτεινή οθόνη 5 ιντσών, τετραπύρηνο τσιπάκι γραφικών για μοναδικές επιδόσεις και πρωτότυπες δυνατότητες χειρισμού για ατελείωτες ώρες gaming.

7. Nintendo 3DS

Αν και αρχικά οι πωλήσεις του έφεραν μούδιασμα στους δημιουργούς του φαίνεται πως οδεύει σε πλήρη ανατροπή, καθώς οι αγοραστές φαίνεται πως εκτίμησαν την ικανότητα της παιχνιδομηχανής να παράγει 3D εφέ χωρίς ανάγκη ειδικών γυαλιών μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται autostereoscopy. Δες hands on παρουσίαση του Nintendo 3DS εδώ!

6. Motorola Xoom

Η μοναδική συσκευή που συναγωνίζεται το iPad 2 της Apple Η πρώτη συσκευή με Android 3.0 ειδικά σχεδιασμένο για tablets με διπύρηνο επεξεργαστή, μεγαλύτερη οθόνη και περισσότερα pixels από τα υπόλοιπα tablets του ανταγωνισμού.

5. Android Honeycomb

Στα πλαίσια του συναγωνισμού με το iPad 2 της Apple, η Google παρουσίασε την έκδοση Honeycomb του λειτουργικού Android, που γρήγορα ενσωματώθηκε σε πολλά από τα smartphone και tablet που κυκλοφόρησαν στην αγορά.

4. Samsung BD-D7500

Το υπέρκομψο blu-ray player κερδίζει τις εντυπώσεις με το σύστημα μετατροπής από 2D σε 3D, το ενσωματωμένο Wi-Fi και τη δυνατότητα να βελτιώνει την εικόνα από πηγές του Διαδικτύου μέσω του συστήματος Hyper Real Engine.

3. Microsoft Xbox Kinect

Η απόλυτη εμπειρία gaming που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο παίζουμε ηλεκτρονικά παιχνίδια και μας σήκωσε για τα καλά από τον καναπέ μας. Ο παίκτης δημιουργεί το δικό του Avatar και συμμετέχει ενεργά με τις κινήσεις του σώματός του, ενώ έχουν ενσωματωθεί και φωνητικές εντολές. Τι άλλο να περιμένουμε άραγε;

2. Samsung Smart TV D8000

Εναλλακτικά, η τηλεόραση του μέλλοντος από την κυρίαρχο εταιρεία στις τηλεοράσεις. Η Samsung ενσωμάτωσε προηγμένες, «έξυπνες» λειτουργίες στην τηλεόραση, με στόχο να μεγιστοποιήσει την οικιακή ψυχαγωγία. Το Samsung Smart Hub αποτελεί ένα απλό σύστημα μενού που επιτρέπει στο χρήστη να συνδεθεί, να ανακαλύψει και να απολαύσει ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου. Ταυτόχρονα η Samsung επανασχεδίασε το πλαίσιο της τηλεόρασης, καθιστώντας το σχεδόν αόρατο με πάχος μόλις 0,2 ίντσες.

1. Apple iPad 2

Οι πωλήσεις ρεκόρ που σημείωσε για το 2011, με 1 εκατομμύριο κομμάτια να φεύγουν από τα ράφια μόλις την πρώτη εβδομάδα, αποδεικνύουν πως η Apple εξάλειψε τον ανταγωνισμό. Με έως και 9 φορές καλύτερη επίδοση γραφικών για τα παιχνίδια σας, με δύο κάμερες μπροστά και πίσω, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για βιντεοκλήσεις FaceTime και HD, ώστε κάθε λήψη να είναι άψογη, με Multi-Touch για απόλυτα φυσική αίσθηση, εξαιρετική ταχύτητα χάρη στους δύο ισχυρούς πυρήνες στον επεξεργαστή Α5 και λεπτό σχεδιασμό το Apple iPad 2 είναι το απόλυτο gadget του 2011.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.