XBLOG logo @2x

Top 10 Εξώφυλλα Περιοδικών για το 2011

Τα εξώφυλλα των περιοδικών και των εφημερίδων συχνά «μιλούν» πιο δυνατά από τις ίδιες τις λέξεις, μεταφέροντας με τον πιο άμεσο τρόπο το μήνυμα.

Άλλοτε πάλι δίνουν μια άλλη πλευρά ενός ινδάλματος ή απλώς καταθέτουν μια στυλιστική άποψη.

Σε αυτό το post συγκεντρώσαμε τα εξώφυλλα που μας άρεσαν περισσότερο εδώ στο xblog.gr τη χρονιά που μας πέρασε!

Δείτε τα!

10. WSJ – Anna Wintour

Η θρυλική διευθύντρια σύνταξης της Vogue περνάει στην απέναντι πλευρά και γίνεται η ίδια εξώφυλλο.

9. W – Justin Timberlake & Amanda Seyfried

W – Justin Timberlake & Amanda Seyfried

Ως άλλος πρόεδρος και πρώτη κυρία οι δύο σταρ του Hollywood φωτογραφίζονται με φόντο την αστερόεσσα, για να μας δώσουν μια γεύση από το απόλυτο αμερικάνικο στυλ.

8. Allure – Jennifer Aniston

Allure – Jennifer Aniston

Η φωτογράφησή της προκάλεσε σάλο εξαιτίας της υπερβολικής χρήσης μακιγιάζ και photoshop που έκαναν την 43χρονη ηθοποιό να μοιάζει με 25χρονο κοριτσάκι. Η συνέχεια την δικαίωσε, καθώς το αντρικό περιοδικό Men’s Health την ανακήρυξε την ωραιότερη γυναίκα όλων των εποχών.

7. Newsweek – Angelina Jolie

Newsweek – Angelina Jolie

Από την άλλη, η αιώνια αντίζηλος της Jennifer Aniston φωτογραφήθηκε με πιο φυσικό τρόπο και μίλησε για τη φιλανθρωπική της δράση.

6. Rolling Stone – Rihanna

Rolling Stone – Rihanna

Στο πρώτο της εξώφυλλο για το διάσημο περιοδικό, η νεαρή τραγουδίστρια δείχνει πιο προκλητική από ποτέ και με την απαραίτητη ροκ διάθεση.

5. Men’s Health – Peter Griffin

Men’s Health – Peter Griffin

Στη βρετανική έκδοση του περιοδικού για τον μήνα Μάρτιο ποζάρει ένας πραγματικός άντρας που ξέρει να επιδεικνύει τα κάλλη του και να δίνει συμβουλές για γυναίκες καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο!

4. Time – Muammar Gaddafi

Time - Muammar Gaddafi

Τέλος εποχής για τη Λιβύη με τον φρικτό θάνατο του δικτάτορά της και το εξώφυλλο να διερωτάται για το νέο καθεστώς που θα επικρατήσει στην περιοχή.

3. Ηarper’s Βazaar – Lady Gaga

Ηarper's Βazaar – Lady Gaga

Χωρίς το υπερβολικό της μακιγιάζ και τα εκκεντρικά κοστούμια, τα οποία την καθιέρωσαν ως το απόλυτο ίνδαλμα της ποπ της νέας γενιάς, η Lady Gaga φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ για πρώτη φορά.

2. Time Magazine – Osama Bin Laden

Time Magazine – Osama Bin Laden

Ο υπ΄ αριθμόν ένα τρομοκράτης και κίνδυνος για τις ΗΠΑ αποτελεί παρελθόν και οι Αμερικανοί μπορούν πλέον να τον διαγράψουν από τη λίστα και τη μνήμη τους. Σημειωτέον πως παρόμοιο εξώφυλλο είχε φτιαχτεί από το περιοδικό και τον Μάιο του 1945 για τον θάνατο του Χίτλερ, μήνα κατά τον οποίο δολοφονήθηκε και ο Bin Laden.

1. The New Yorker – Steve Jobs

The New Yorker - Steve Jobs

Μακάβριο ή ευφάνταστο; Ο Steve Jobs προ των πυλών του παραδείσου περιμένει να δει αν βρίσκεται στη λίστα του Αγ. Πέτρου, η οποία κατεβαίνει στο iPad του. Από τα δεκάδες εξώφυλλα που κυκλοφόρησαν αμέσως μετά τον θάνατο του ιδρυτή της Apple το συγκεκριμένο ξεχωρίζει για τη σαρκαστική του διάθεση. Ελπίζουμε τουλάχιστον να ήταν στη λίστα…

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.