XBLOG logo @2x

Το Nexus 5 κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά

Nexus 5

Tο Nexus 5, προϊόν κοινού σχεδιασμού της LG και της Google, το πρώτο κινητό στον κόσμο με λειτουργικό Android 4.4 KitKat, κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά από τα καταστήματα WIND καθώς και τα Public σε όλη την Ελλάδα, στην τιμή των 399€.

Το Nexus 5 προσφέρει όλη τη δύναμη της Google σε μια λεπτή και ελαφριά συσκευή, ενώ ξεχωρίζει ως το πρώτο smartphone με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού Android, το Android 4.4KitKat, που σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας Qualcomm Snapdragon 800, 2.26GHz επεξεργαστή χαρακτηρίζεται επάξια ως το γρηγορότερο Nexus smartphone που έγινε ποτέ.

Η κάμερα 8 Megapixel του Nexus 5 διαθέτει τη μοναδική τεχνολογία Optical Image Stabilizer της LG Innotek προσφέροντας μοναδική ευκρίνεια και ακρίβεια ακόμη και κατά τις νυχτερινές λήψεις για να αποτυπώνει κάθε στιγμή που μετράει. Το LG Nexus 5 με 56% περισσότερο φως, χαρίζει πραγματικά ζωντανές λήψεις, ενώ δίνει τη δυνατότητα λήψης ευρείας γωνίας. Παράλληλα, με την εντυπωσιακή οθόνη Full HD IPS 4.95” ιντσών, το Nexus 5 εγγυάται μια μοναδική οπτική εμπειρία.

Το νέο Nexus 5 είναι κατασκευασμένο από υλικά αντοχής που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στα μοντέλα Nexus, ενώ ο μίνιμαλ σχεδιασμός του προσφέρει μια μοναδική αντίθεση, με ραφιναρισμένο μπροστινό μέρος και soft touch πίσω μέρος. Διατίθεται σε μαύρο χρώμα.

Αν και το Nexus 5 στο εξωτερικό διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με αποθηκευτικό χώρο 16 και 32 GB, στην Ελλάδα για την ώρα έρχεται μόνο η έκδοση με τα 16GB. Αν θα έρθει και η έκδοση των 32GB είναι κάτι που παραμένει άγνωστο για την ώρα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.