XBLOG logo @2x

Το Gizmodo πληρώνει 20 δολάρια όποιον φωτογραφίσει τον Zuckerberg

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του Facebook, Mark Zuckerberg, αναμένεται να έχει έναν μεγάλο μπελά να αντιμετωπίσει το προσεχές διάστημα, αφού το γνωστό τεχνολογικό site “Gizmodo” καλεί τους αναγνώστες του να τον φωτογραφίσουν όπου τον βρουν και θα λάβουν ως αντάλλαγμα το ποσό των 20 δολαρίων!

Το δημοφιλές tech site θέτει φυσικά και κάποιους όρους, όπως για παράδειγμα οι φωτογραφίες ή τα βίντεο να είναι πρόσφατα, στις φωτογραφίες να περιλαμβάνονται τα EXIF data ώστε να διαπιστωθεί πότε και πού έγινε η λήψη τους, να μην προέρχεται το υλικό από συνέδρια ή άλλες τοποθεσίες που προηγουμένως είχε ανακοινωθεί η παρουσία του Zuckerberg και τέλος η λήψη του υλικού να έχει γίνει με νόμιμο τρόπο.

Αν λοιπόν ζείτε στις ΗΠΑ ή ταξιδέψετε εκεί αυτή την περίοδο και πετύχετε τον Mark Zuckerberg στο διάβα σας, σηκώστε το κινητό ή τη φωτογραφική μηχανή σας και… «κλικ!», φωτογραφήστε τον!

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα πρέπει να αποσταλούν στο email zuck@gizmodo.com.

Όπως είναι λογικό, αυτή η ενέργεια του Gizmodo ξεσήκωσε αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα των αναγνωστών που δεν βρήκαν και τόσο καλή αυτή την ιδέα!

Δείτε το… “κάλεσμα” του Gizmodo στους αναγνώστες του να γίνουν παπαράτσι!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.