XBLOG logo @2x

TimiMas.gr, Νέο site σύγκρισης τιμών Super Market

Πριν από μερικές ώρες έλαβα ένα email από την Σοφία από την ομάδα του timimas.gr, ένα ενδιαφέρον site το οποίο κάνει σύγκριση τιμών των super market.

Μπήκα και το είδα και νομίζω ότι είναι απαραίτητο για όποιον θέλει να κάνει τα ψώνια του από τα super market εύκολα, γρήγορα και φυσικά φθηνά.

Τι κάνει το timimas.gr;

Καταγράφει τις τιμές των προϊόντων των super market αλλά και τις προσφορές τους και τις συγκρίνει σε ένα εύχρηστο online περιβάλλον.

Βασική του λειτουργία είναι η προετοιμασία της λίστας αγορών από το σπίτι, αναγνωρίζοντας σε ποιο super market το κόστος θα είναι μικρότερο, ώστε να ψωνίσουμε αυτά που χρειαζόμαστε εύκολα και γρήγορα, αλλά και φθηνά, ώστε να μας μείνουν και μερικά ευρώ στην τσέπη.

TimiMas.gr

Τα πλεονεκτήματα του timimas.gr

  • Εύχρηστο, γρήγορο, με άρτια και άμεση πληροφόρηση
  • Συντηρεί πολλαπλάσια ποικιλία προϊόντων από άλλα αντίστοιχα sites
  • Δυνατότητα αποστολής λίστας στο κινητό
  • Παράθεση ιστορικού τιμών, για να σιγουρευτεί ο χρήστης ότι η τιμή που βρήκε είναι πραγματική ευκαιρία
  • Πρόσβαση στα μεγαλύτερα σούπερ μάρκετ της Αθήνας, μόλις με 1 κλικ

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα του timimas.gr επισκέπτεται καθημερινά τα καταστήματα και μετά από φυσική απογραφή μεταφέρει τον παλμό της αγοράς μέσα από το site.

Το timimas.gr στελεχώνουν ο Θοδωρής και ο Μανώλης στην απογραφή και την διαχείριση, η Σοφία στο marketing και την επικοινωνία, ο Στάμος στην διεύθυνση πωλήσεων και ανάπτυξης πελατών και ο Νικόλας με τον Αριστείδη στον στρατηγικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη.

Μπράβο για την προσπάθεια από εμάς!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.