XBLOG logo @2x

Tim Cook: Τα AirPods δεν θα πέφτουν από τα αυτιά επειδή δεν έχουν καλώδιο

Τα AirPods μέσα στη θήκη τους

Η Apple λέει ότι το μέλλον είναι ασύρματο και αυτό αποτελεί ένας από τους λόγους που αφαίρεσαν την θύρα αναλογικών ακουστικών. Και για αυτό η αμερικάνικη κατασκευάστρια παρουσίασε το νέο ζευγάρι ακουστικών AirPods το οποίο θα κοστίζει $159 και θα κυκλοφορήσει μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Οι πρώτες αντιδράσεις του κόσμου ήταν ότι σχεδιαστικά θυμίζουν πιστολάκια μαλλιών και ότι θα τα χάσουν αμέσως. Και εφόσον τα ακουστικά είναι πολύ μικρά, δεν έχουν άδικο. Ο κάτοχος μπορεί άνετα να τα τοποθετήσει κάπου και ύστερα να τα χάσει ή μπορεί να του πέσουν από το αυτί. Για αυτό το λόγο άλλωστε η Spigen θα κυκλοφορήσει ένα λουράκι των $10 που θα τα συγκρατεί στη θέση τους.

Ο CEO της Apple, Tim Cook, άκουσε αυτές τις δηλώσεις και σε συνέντευξή του στο Good Morning America βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τα AirPods. «Τα φοράω για λίγο καιρό,» είπε. «Και επειδή δεν έχουν καλώδια… Τα καλώδια βοηθούν τα ακουστικά να πέσουν επειδή προσθέτουν βάρος. Χωρίς τα καλώδια, προσωπικά δεν μου έπεσαν ποτέ.»

Ο Cook είπε ότι φοράει τα AirPods ενώ κάνει πράγματα που κάνει καθημερινά, όμως δεν ανέφερε τι είναι αυτά. Φυσικά, το αφεντικό της εταιρίας δεν θα παραδεχόταν ποτέ ότι έχει το ακουστικό, επομένως θα περιμένουμε τα σχόλια των καταναλωτών που θα το αγοράσουν τον επόμενο μήνα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.