XBLOG logo @2x

Τι λέει η Αστυνομία για τις επιθέσεις των Anonymous στα κυβερνητικά site

Σε προηγούμενο post σας ενημερώσαμε σχετικά με το μπαράζ επιθέσεων των Anonymous σε κυβερνητικά site αλλά και site κομμάτων κλπ, που είχε σαν αποτέλεσμα να τεθούν εκτός λειτουργίας τα site αυτά για αρκετές ώρες.

Πρόκειται μεταξύ άλλων για το site του Πρωθυπουργού, το site της Προεδρίας της Δημοκρατίας, το site της Βουλής των Ελλήνων, sites υπουργείων, τα site του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, το προσωπικό site του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου και άλλα πολλά!

Εκτός λειτουργίας τέθηκε ακόμα το site της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και το site του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Αν και δεν έχει υπάρξει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας και την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συγκεκριμένα, σε άρθρο του ενημερωτικού site του ΑΝΤ1 anti1online.gr σχετικά με τις επιθέσεις των Anonymous στα κυβερνητικά site, διάβασα πριν από λίγο το εξής:

«Πάντως, αστυνομικές πηγές διαψεύδουν ότι οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες έπεσαν θύματα των Anonymous και υποστηρίζουν πως έχουν τεθεί προσωρινά εκτός λειτουργίας για τεχνικούς λόγους». Το σχετικό άρθρο μπορείτε να το δείτε στο ant1online.gr (κλικ).

Δεν γνωρίζω ποια πηγή από την αστυνομία μετέφερε κάτι τέτοιο, ωστόσο δυσκολεύομαι να πιστέψω κάτι τέτοιο…

Δηλαδή ξημερώματα Δευτέρας κατέβηκαν ταυτόχρονα όλα τα παραπάνω site για τεχνικούς λόγους;

Περιμένω να αποκατασταθεί τουλάχιστον η λειτουργία του astynomia.gr και αν υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά θα ενημερωθείτε άμεσα με νέο post!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.