XBLOG logo @2x

Συνέβη σε κατάστημα WIND: «Θέλω iPhone 5 δωρεάν αλλιώς αποχωρώ από συνδρομητής»

iPhone 5

Πριν από λίγο διάβασα στο gameworld.gr για ένα ενδιαφέρον περιστατικό και σας το μεταφέρω εδώ μαζί με ένα σύντομο σχόλιο.

Σύμφωνα με το άρθρο παρών στο περιστατικό ήταν αναγνώστης του gameworld ο οποίος και το μετέφερε στο site.

Τι συνέβη;

Πελάτης της WIND μετέβη στο κατάστημα στα Σεπόλια την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου και… απειλώντας ότι θα αποχωρήσει ως συνδρομητής μαζί με την οικογένειά του από την εταιρία, απαίτησε και τελικά πήρε δωρεάν ένα iPhone 5!

Ο πελάτης αρχικά ζήτησε από την πωλήτρια να πάρει ένα iPhone 5 “τσάμπα” γιατί ήταν πελάτης της WIND, χωρίς να γίνει διάλογος για χρήση κάποιας επιδότησης. Στον πελάτη προτάθηκαν διάφορα άλλα smartphones, ωστόσο ο ίδιος επέμενε λέγοντας “Θέλω να μου δώσετε iPhone δωρεάν”.

Η υπάλληλος αρνήθηκε ακόμα μία φορά και τότε ο πελάτης είπε τη μεγάλη φράση “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;” βγάζοντας από το σακάκι του επτά πρόσφατους λογαριασμούς της WIND, οι οποίοι ξεπερνούσαν το όριο του παγίου, με τον τελευταίο να ανέρχεται σε 180 ευρώ.  Ο πελάτης απείλησε ότι αν δεν του δώσουν δωρεάν το iPhone θα πάρει την οικογένειά του και θα αποχωρήσουν από συνδρομητές της εταιρίας.

Η υπάλληλος φώναξε τον προϊστάμενό της και τελικά το αίτημα του πελάτη για δωρεάν iPhone έγινε δεκτό, ενώ για να δικαιολογηθεί η πώληση του κινητού, εφόσον δεν υπήρχε επιδότηση, κόπηκε απόδειξη ύψους 4 ευρώ. Έτσι ο πελάτης πλήρωσε το ποσό των 4 ευρώ, πήρε το iPhone 5 και έφυγε.

Το συγκεκριμένο περιστατικό φυσικά δεν αποτελεί απόδειξη ότι άντε έτσι μπαίνουμε άνετα σε ένα κατάστημα οποιασδήποτε εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, απειλούμε ότι θα αποχωρήσουμε ως συνδρομητές από την εταιρία, και απαιτούμε να μας δοθεί το κινητό που θέλουμε δωρεάν. Διατηρώ κάποια επιφύλαξη κατά πόσο όντως συνέβη κάτι τέτοια.

Από την άλλη γνωρίζω περιπτώσεις συνδρομητών που επειδή δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το ύψος του ποσού της επιδότησης που τους δόθηκε, απείλησαν να αποχωρήσουν από την εταιρία και να πάνε σε άλλη μέσω της φορητότητας και τελικά κατάφεραν να πάρουν την επιδότηση που επιθυμούσαν και είτε να αποκτήσουν το smartphone που ήθελαν διακαώς είτε να μειώσουν κατά πολύ το πάγιό τους.

Βέβαια αυτές οι περιπτώσεις έχουν να κάνουν με τις επιδοτήσεις, ενώ το παραπάνω περιστατικό που μετέφερε αναγνώστης του gameworld δεν έχει να κάνει με επιδότηση.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.