XBLOG logo @2x

Tο XBLOG σας πάει θέατρο! «Καλά Χριστούγεννα κ. Σκρουτζ»! (κερδίστε διπλές προσκλήσεις)

Κερδίστε τώρα διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Καλά Χριστούγεννα κ. Σκρουτζ» που ανεβαίνει στο θέατρο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο Αιγάλεω! Μπείτε στην κλήρωση για 10 διπλές προσκλήσεις!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτό το post γράφοντας τις ευχές σας για το νέο έτος που έρχεται σε λίγες μέρες! Προσοχή να συμπληρώσετε σωστά το ονοματεπώνυμό σας και το email σας, αφού οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με email!

Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010 – 23:59!

Οι τυχεροί θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης, τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν σε αυτό το post, ενώ θα παρακολουθήσουν την παράσταση όποια μέρα θέλουν από την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου έως την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011!

Οι τυχεροί που κερδίζουν τις προσκλήσεις

Κατόπιν κλήρωσης που έγινε την Δευτέρα 3/11/2011, οι 10 τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παράσταση είναι οι:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΖΕΪΜΠΕΚΟΥ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΤΟΒΟΛΟΥ, ΑΝΝΑ ΒΕΡΓΙΔΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΥΡΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ, ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΚΑ, ΑΘΗΝΑ ΣΤΑΥΡΑΚΗ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΙΟΛΑΤΖΗ.

Έχουν ειδοποιηθεί στο email που έγραψαν κατά την αποστολή του σχολίου τους ώστε να παρακολουθήσουν την παράσταση την ημέρα και ώρα που επιθυμούν.

Καλά Χριστούγεννα κ. Σκρουτζ!

στο Θέατρο Λάμπρος Κωνσταντάρας (Κουντουριώτη 40 & Μυριοφύτου, Αιγάλεω)

Σε διασκευή του έργου του Charles Dickens
Σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου

Το κλασσικό μυθιστόρημα του Τσαρλς Ντίκενς για το πνεύμα των Χριστουγέννων που ακόμη δεν έχει χαθεί από τον πικραμένο κο Σκρουτζ – μετατρέπεται σε μιούζικαλ παρουσιάζοντας την επίσκεψη της νεραϊδας από το παρελθόν,  του πνευματος από το παρόν και του φαντάσματος από το μέλλον που τον φέρνουν αντιμέτωπο με αλήθειες που διστάζει να παραδεχτεί. Ο σκληρόκαρδος Σκρουτζ πρέπει να ανοίξει όχι μόνο τα μάτια, αλλά και την καρδιά του … πριν είναι αργά.

Ένα έργο που μιλάει για το θαύμα της αγάπης των χριστουγέννων και όχι μόνο.

Μια καταπληκτική παράσταση  δοσμένη σε μια καινούργια διασκευή με πολλά τραγούδια και χορό από 14 ηθοποιούς. Ο Σκρουτζ, ο Κράτσετ, ο Φρεντ, τα Φαντάσματα και όλοι οι άλλοι ήρωες της κλασσικής Χριστουγεννιάτικης ιστορίας, ζωντανεύουν σε μια θεατρική παράσταση για όλους.

Μια τρυφερή, αγαπημένη, οικογενειακή, μοναδική ιστορία, που αναδεικνύει την δύναμη της αγάπης και της αλληλεγγύης που είναι τόσο αναγκαία στις μέρες μας.

Η παράσταση ανεβαίνει παράλληλα σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη και λοιπές πόλεις της Ελλάδος με δύο θιάσους.

Μια παράσταση για κάθε ηλικία. Ρωτήστε αυτούς που την είδαν.

Διάρκεια παραστάσεων από 8 Δεκεμβρίου 2010 μέχρι 25 Ιανουαρίου 2011.

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Διασκευή-Μουσική: Άγγελος Ανδρεόπουλος
Ενορχήστρωση: Χρήστος Γκουγκούμας
Χορογραφίες: Μυρτώ Παπαδοπούλου
Σκηνογράφος-Ζωγράφος: Λία Τασούδη
Κοστούμια: Δάφνη Τσακώτα – Δανάη Πανά
Παραγωγή: Ocean Productions – Ακροθέα

Ηθοποιοί θιάσου Αθηνών: Νίκος Ζώκας, Γιώργος Κοντοπόδης, Μπήλιω Κωνσταντοπούλου, Νίκος Καραγιώργης, Δέσποινα Ρεντούμη, Βαγγέλης Δαλλές, Φένια Ζαχαρίου, Στράτος Λύκος, Ελίζα Τζίτζη, Γωγώ Ψαρρά, Δημήτρης Μισαηλίδης, Κωνσταντίνος Μπούντας, Γεράσιμος Ελ Σεριφ, και ο μικρός Φάνης Παλαιογιάννης.

Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες (με διάλειμμα)

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.