XBLOG logo @2x

The Walking Dead: Δείτε τη πρώτη σκηνή της 7ης σεζόν

Μετά το δραματικό και αγωνιώδες φινάλε του 6ου κύκλου του The Walking Dead, με τον Negan να απειλεί τις ζωές όλων των αγαπημένων μας προσώπων, και λίγες μέρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της 7ης σεζόν της σειράς, το κανάλι AMC μας έδωσε μια πρώτη γεύση για το τι πρέπει να περιμένουμε στα νέα επεισόδια.

Στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να δείτε τρία λεπτά από τις σκηνές του πρώτου επεισοδίου της 7ης σεζόν το οποίο συνεχίζει από εκεί που μας είχε αφήσει το τελευταίο επεισόδιο πριν το Πάσχα. Το βίντεο προβλήθηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο της έκθεσης Comic-Con της Νέας Υόρκης και ύστερα ανέβηκε στο YouTube.

Στη συνέχεια ακολουθούν spoilers που δεν πρέπει διαβάσετε άμα δεν έχετε τελειώσει την 6η σεζόν του The Walking Dead.

Η σκηνή ανοίγει με τον Rick που δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Negan μόλις δολοφόνησε ένα μέλος της ομάδας του μπροστά στα μάτια τους, χρησιμοποιώντας το θρυλικό ρόπαλό του, Lucille. Ακολουθεί ένας φορτισμένος διάλογος ανάμεσα στον Negan και τον Rick, με τον τελευταίο να λέει: «Θα σε σκοτώσω. Όχι σήμερα, όχι αύριο, αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα το κάνω». Στο τέλος της σκηνής βλέπουμε τον Negan να σέρνει τον Rick στο τροχόσπιτό του για ένα… μάθημα…

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο επεισόδιο της 7ης σεζόν έχει αρχίσει, αφού έχει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.