XBLOG logo @2x

The Walking Dead: Ανακοινώθηκε η παγκόσμια πρεμιέρα της 7ης σεζόν

Το FOX, το κορυφαίο διεθνές κανάλι ψυχαγωγίας, της FOX Networks Group, ανακοινώνει ότι ο 7ος κύκλος της σειράς-φαινόμενο «The Walking Dead» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου.

Λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρεμιέρα της σειράς στην Αμερική, το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου της σειράς, θα κάνει ταυτόχρονη πρεμιέρα σε πάνω από 125 χώρες αποκλειστικά μέσα από το κανάλι FOX! Στην Ελλάδα η πρεμιέρα του 7ου κύκλου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 22:40, ενώ όλα τα επεισόδια της σειράς θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play. Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.

Η σειρά «The Walking Dead», έχει αναγνωριστεί ως η πιο δημοφιλής τηλεοπτική σειρά στον κόσμο, απολαμβάνοντας τον υψηλότερο «Παγκόσμιο Μέσο Όρο Ζήτησης» (Global Average Demand Rating) σε μια παγκόσμια έρευνα* στον τομέα της τηλεοπτικής ψυχαγωγίας. Ο 6ος κύκλος της σειράς σημείωσε αύξηση 37% κατά μέσο όρο, στο παγκόσμιο κοινό, σε σχέση με τον προηγούμενο κύκλο, καθιερώνοντας τη, ως τη Νο 1 σειρά του FOX σε διεθνές επίπεδο. Το κανάλι FOX, είναι το πρώτο κανάλι παγκοσμίως που καθιέρωσε το πρωτοποριακό μοντέλο της ταυτόχρονης παγκόσμιας πρεμιέρας και προβολής περιεχομένου, από τον πρώτο κύκλο του «The Walking Dead». Ακόμα και σήμερα, το FOX παραμένει το μοναδικό διεθνές κανάλι που έχει τη δυνατότητα υλοποίησης της συγκεκριμένης στρατηγικής.

Ο 7ος κύκλος της σειράς περιλαμβάνει 16 νέα επεισόδια, τα οποία θα μεταδοθούν σε δύο μέρη. Η προβολή των 8 πρώτων επεισοδίων ξεκινά διεθνώς στις 24 Οκτωβρίου, ενώ τα υπόλοιπα 8 θα επιστρέψουν στις οθόνες τον Φεβρουάριο του 2017. Όλα τα νέα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play, ενώ οι fans μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν box sets από όλους τους προηγούμενους κύκλους της σειράς.

Το κανάλι FOX προβάλλεται στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.