XBLOG logo @2x

Αντίστροφη μέτρηση για τον 7ο κύκλο του The Walking Dead

Το «The Walking Dead», η σειρά–φαινόμενο, που έχει καθηλώσει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο, επιστρέφει αποκλειστικά στο FOX με την πρεμιέρα του 7ου κύκλου, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 22.40 σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική. Το κανάλι FOX προβάλλεται στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης. Όλα τα νέα επεισόδια της σειράς και box sets από όλους τους προηγούμενους κύκλους θα είναι διαθέσιμα και on-demand μέσω FOX Play.

Η σειρά που έχει αναγνωριστεί ως η πιο δημοφιλής τηλεοπτική σειρά στον κόσμο, έρχεται ξανά στις οθόνες μας, μετά το συναρπαστικό cliffhanger στο φινάλε του 6ου κύκλου. Οι πρωταγωνιστές του «The Walking Dead», έχοντας επιβιώσει μέσα από αντίξοες συνθήκες, αρρώστιες, πείνα, προδοσίες αλλά και αδιανόητες απώλειες, πίστευαν ότι είναι αήττητοι. Θεωρούσαν την ασφάλεια και τη σταθερότητα δεδομένη καθώς και πως ο κόσμος πλέον είναι δικός τους. Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Με την έναρξη του 7ου κύκλου, η ομάδα έρχεται αντιμέτωπη με νέα πρόσωπα και μη προβλέψιμες καταστάσεις. Ο Negan (Jeffrey Dean Morgan) χρησιμοποιώντας για παραδειγματισμό μια φονική πράξη, πιέζει την ομάδα να ακολουθήσει τους δικούς του κανόνες. Κανείς δεν ξέρει τι θα προκύψει εάν δεν υπακούσουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος δεν είναι πια ο ίδιος. Είναι μεγαλύτερος κι ακόμα πιο επικίνδυνος από αυτό που πίστευαν μέχρι τώρα.

Ο 7ος κύκλος της σειράς περιλαμβάνει 16 νέα επεισόδια, τα οποία θα μεταδοθούν σε δύο μέρη. Η προβολή των 8 πρώτων επεισοδίων ξεκινά διεθνώς στις 24 Οκτωβρίου, ενώ τα υπόλοιπα 8 θα επιστρέψουν στις οθόνες τον Φεβρουάριο του 2017. Όλα τα νέα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play, ενώ οι fans μπορούν να παρακολουθήσουν box sets από όλους τους προηγούμενους κύκλους της σειράς.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.